Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 24-11-2008

Dronken man ligt in berm

HUIJBERGEN: De politie heeft zondagmiddag rond 16.30 uur op de Weg naar Wouw een 36-jarige Roemeen aangehouden voor openbare
dronkenschap. Bij de politie kwam een melding binnen dat een man in de berm zou liggen. Ter plaatse bleek dat hij was opgevangen door een buurtbewoner. Agenten roken een sterke alcohollucht en hebben hem meegenomen naar het bureau. De man kreeg een boete mee van 60,-.

Politie houdt snelheidscontrole op Noordlangeweg

DINTELOORD: De politie heeft zondag van 14.30 uur tot 19.45 uur een snelheidscontrole gehouden op de Noordlangeweg. In totaal zijn er 1848 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er zeven te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 96 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

Politie onderzoekt bedrijfsinbraak

ROOSENDAAL: In de nacht van zondag op maandag omstreeks middernacht is er ingebroken in een telefoonzaak aan de Roselaar. De daders hebben een ruit ingetikt en wisten zich via het gat de winkel binnen te komen. Ze hebben verschillende telefoons en navigatieapparatuur buit gemaakt. De politie roept getuigen op zich te melden via het nummer 0900-8844.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 24-11-2008 15:21 | © Regio Midden en West Brabant |