Gemeente Voerendaal

\ 24/11/2008 - Met Ligtvoet aan de slag
Vanaf 1 januari 2009 gaat de gemeente Voerendaal met een nieuwe leverancier en dienstverlener voor de Wmo-hulpmiddelen werken. Na een zorgvuldige selectie is een contract afgesloten met Ligtvoet.

Ligtvoet
Ligtvoet heeft een volledig toegerust pand gelegen in In de Cramer 19 te Heerlen. Haar servicedienst voert met servicebussen reparaties bij cliënten thuis of onderweg in de regio uit. Ook als u in het grensgebied pech mocht hebben, zal Ligtvoet u helpen.

Ingangsdatum
Alle nieuwe passingen en leveringen worden vanaf 1 januari 2009 door Ligtvoet uitgevoerd. Voor storingen, reparaties en dergelijke aan voorzieningen die ná 1 januari 2009 door Ligtvoet geleverd zijn, dient u contact op te nemen met Ligtvoet. Bij de levering van uw hulpmiddel ontvangt u een servicewijzer, waarin u informatie over Ligtvoet terugvindt. Op uw hulpmiddel wordt een sticker aangebracht met het servicenummer van Ligtvoet. Op deze wijze heeft u het servicenummer altijd bij de hand.

Vóór 1 januari 2009
Voor de rolstoel, scooter of andere voorziening die u vóór 1 januari 2009 in het kader van de Wmo van Welzorg heeft ontvangen, blijft Welzorg zorgdragen voor de afwikkeling van uw reparatieaanvragen.

Informatie
De gemeente Voerendaal kijkt uit naar een goede samenwerking met haar nieuwe leverancier en zal eventueel ongemak vanwege deze overgang voor u tot een minimum beperken.
Mocht er desondanks onduidelijkheid ontstaan, dan kunt u inlichtingen krijgen bij de cliëntmanagers van het Wmo-loket van de gemeente Voerendaal. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het loket is ook telefonisch bereikbaar op de openingstijden en op maandag tot en met donderdag van 12.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 045 575 33 99.