Politie Haaglanden

Extra persberichten 24 november

Haaglanden, 24-11-2008

Vrouw ( 41 ) vermist

De vermiste Karin PersoonDelft - Politie Haaglanden is op zoek naar de 41-jarige Karin Persoon. De Delftse heeft op donderdag 20 november haar woning verlaten en is niet meer teruggekomen. Zij heeft hierbij haar twee kinderen van 13 en 18 jaar achtergelaten. Karin Persoon is erg in de war en is manisch depressief. Het is bekend dat zij al enige tijd geen medicatie meer inneemt. Hierdoor leeft zij niet meer in de werkelijkheid en is zij erg angstig en paranoïde. Karin heeft niets meegenomen. Het is niet bekend waar Karin op dit moment verblijft. Gezien haar medische toestand maakt de politie zich ernstige zorgen om haar welzijn.

Het signalement van Karin is als volgt; blanke vrouw, leeftijd 41 jaar oud, blond/rossig haar in een start of in een knot, 1.80 lang. Op het moment van haar verdwijning droeg zij een grijze lange winterjas en een blauwe spijkerbroek. Heeft u informatie over de verblijfplaats van Karin Persoon of heeft u haar na donderdag 20 november nog gezien? Belt u met de politie in Delft via 0900-8844. Bij dit bericht vindt u een foto van Karin Persoon die u rechtenvrij kunt gebruiken.

Politie zoekt ontvoerde baby

Delft Politie Haaglanden onderzoekt de verdwijning van de negen maanden oude baby Ali al Aqol. Het jongetje is zaterdag 22 november door zijn vader (32 jaar) meegenomen vanuit een woning aan het Dirk Costerplein. Op het adres woont de moeder van Ali. De vader van het kind belde zaterdag bij de woning aan en wilde zijn zoontje zien in het kader van een bezoekregeling. Aangezien de 20-jarige moeder even niet thuis was, nam de vader het kindje over van haar zus en liep er direct mee naar buiten. De man stapte in een goud kleurige Citroen Xara en reed weg in onbekende richting.
De vermiste Ali al AqolTot op heden is de baby niet teruggebracht door de vader. De man en de baby zijn vooralsnog onvindbaar. De politie sluit niet uit dat de man met zijn zoon naar Irak wil gaan. Het jongetje is 9 maanden oud heeft zwart krullend haar en bruine ogen. De baby droeg op het moment van ontvoering een blauwe jas met een bruin/blauwe trui en witte Nike schoentjes.
Politie Haaglanden en bureau Jeugdzorg maken zich zorgen over de baby en de gemoedstoestand van de vader. Weet u waar de vader of de baby verblijft? Belt u dan direct de politie in Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Het belang van het kindje staat daarbij voorop.

Overval geldwisselkantoor, getuigen gezocht

Den Haag De politie zoekt getuigen van een overval op een geldwisselkantoor aan het Hobbemaplein, maandag 24 november omstreeks 10.25 uur. Twee mannen, vermomd als postbestellers, stonden met een pakketje voor de deur en werden door een medewerker binnengelaten. Eenmaal binnen bedreigden de twee de medewerker en namen een onbekend geldbedrag weg. De overvallers gingen er vervolgens vandoor op een zwarte scooter, vermoedelijk van het merk Peugeot. Het tweetal is weggereden in de richting van de Ruysdaalstraat / Delftselaan / Vaillantplein.
De daders waren twee licht getinte jongens tussen 18 en 22 jaar oud. Eén van hen was ongeveer 1m80 lang, de tweede dader was met 1m65 iets kleiner dan zijn compaan. De kleinste dader droeg op zijn hoofd een donker petje met een NY logo op de voorkant.

Heeft u maandagmorgen iets gezien in de omgeving van het geldwisselkantoor of heeft u anderszins informatie die kan helpen de daders te vinden? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau De Heemstraat via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval

Leidschendam De politie zoekt getuigen van het dodelijk ongeval vrijdagavond 14 november omstreeks 21.00 uur uur op de Noordelijke Randweg N14. Een 22-jarige Zoetermeerder kwam bij het ongeval om het leven nadat zijn auto botste of van de weg raakte en daarbij in twee stukken brak. De brokstukken kwamen op de andere weghelft terecht. De noodlottige bestuurder was op slag dood. Het technisch onderzoek naar de auto en sporen is nog niet afgerond. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. In het onderzoek zijn inmiddels diverse getuigen gehoord. De politie heeft echter het idee dat er meer mensen zijn die de bewuste avond iets gezien hebben. Op diverse internetsites hebben bezoekers reacties achtergelaten die impliceren deze mensen getuige zijn geweest. Heeft u de bewuste avond iets gezien van dit ongeval of heeft u anderszins informatie die duidelijkheid kan verschaffen over wat er die avond is gebeurd? Neemt u dan contact op met de Verkeerspolitie van Politie Haaglanden via nummer 0900-8844.