FloraHolland


Aandacht voor Amaryllis in BloemPlaza

NAALDWIJK (20 november 2008) - In week 48 is er volop aandacht voor de Amaryllis in BloemPlaza. De aanvoer van Amaryllissen loopt dit seizoen iets achter op vorig jaar, maar de verwachting is dat dit in de maand december weer om wordt gedraaid . Wel zullen de Cybister-soorten het dit seizoen wat af laten weten. Door de slechtere prijsvorming vorig seizoen zullen diversen soorten niet meer worden afgebroeid. Maar er is gelukkig nog genoeg te zien in BloemPlaza vestiging Naaldwijk.

Op 24 november staat BloemPlaza geheel in het teken staan van de Amaryllis. Deze mooie winterbloem is niet alleen in dit jaargetijde leverbaar, maar liefhebbers kunnen deze prachtige bloemen inmiddels al jaarrond kopen. Ze zijn in vele mooie kleuren en vormen te krijgen. Van bloemen met harde kleuren tot gestreepte en grote versies. Maar ook dubbelbloemige en zelfs spiderachtige exemplaren. Er is keuze voor iedereen. Ook een andere verpakkingwijze zoals bijvoorbeeld NewWave is mogelijk.
Drie stelen in een hoes per doos is een verpakkingwijze. Maar het NewWave concept is tegenwoordig ook op water verkrijgbaar. Kortom, het gehele assortiment dat op vestiging Naaldwijk wordt aangevoerd valt in week 48 in BloemPlaza te bewonderen. Tevens is daar de nieuwe Nederlandstalige groothandelsposter van Amaryllis gratis te verkrijgen.