Bij dit bericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

24 november, 2008

Kewill stelt Dirk Donkers aan als marketing manager Benelux

Onlangs is Dirk Donkers in dienst getreden als marketing manager Benelux bij Kewill, leverancier van oplossingen die wereldhandel en logistieke dienstverlening vereenvoudigen. Kewill ontwikkelt en levert software voor WMS, TMS, forwarding, retourlogistiek, douane en data-integratie voor logistieke dienstverleners. Als marketing manager is Donkers verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in de Benelux.

Voordat Donkers in dienst trad bij Kewill was hij werkzaam als marketing manager bij Unit 4 Agresso Business Software Benelux. Hier heeft hij in de afgelopen tien jaar diverse marketingfuncties bekleed en was hij onder andere eindverantwoordelijk voor sponsoring, PR, branding, corporate identity en events.

"Het internationale karaker en de uitgebreide expertise op het gebied van Supply Chain Management waren voor mij doorslaggevend om voor Kewill te kiezen", zegt Dirk Donkers. "Daarnaast zie ik het als een grote uitdaging om actief bij te kunnen dragen aan de verdere professionalisering van Europese marketingcampagnes."

(151 woorden)