Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mobile messaging specialist mBalance stelt José Ramon Diaz Martinez aan als support engineer

Amsterdam, 24 november 2008 - Mobile messaging specialist mBalance heeft José Ramon Diaz Martinez (33) aangetrokken als support engineer. De Spanjaard gaat met zijn ruime ervaring in de mobiele telecomwereld het installation and customer support team van mBalance versterken.

Martinez die zijn geboorteland Spanje een half jaar geleden verliet vanwege carrièremogelijkheden en de liefde - hij heeft een Nederlandse vriendin -, woont inmiddels in Amsterdam en is druk bezig de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Toen mBalance hem benaderde, was voor hem de keuze eenvoudig. Martinez: 'mBalance handelde zeer slagvaardig. Hieruit sprak vertrouwen. De mensen zijn bovendien open en behulpzaam en ze hechten meer belang aan mijn technische vaardigheden dan aan mijn op dit moment nog gebrekkige Nederlands.'

Martinez werkt zijn hele leven al in de telecomwereld. Hij werkte onder meer voor Siemens Mobile Networks, Nokia en Lucent Technologies. Hij vervulde in zijn carrière al verschillende functies. Zo was hij support engineer, network engineer, designer en certification engineer.

mBalance is gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige software die mobiele operators in staat stelt hun sms-infrastructuur te exploiteren en een grote verscheidenheid aan sms-diensten aan te bieden. De producten en services van mBalance worden wereldwijd toegepast door de grote mobile operators.

De eerstkomende tijd wordt het zaak voor Martinez om zich zo snel mogelijk de producten van mBalance, zoals message routing, -storage en -security producten, eigen te maken. Na een korte gewenningsperiode heeft Martinez hier alle vertrouwen in: 'Ik heb hiervoor alleen maar bij grote bedrijven gewerkt, vandaar dat mBalance me in eerste instantie nogal klein overkwam. Maar ik merk eigenlijk geen verschil in de wijze waarop het bedrijf georganiseerd is en geleid wordt, dat is allemaal zeer professioneel. Een omgeving waarin ik me goed kan focussen op de dingen die ik moet doen en waarbij ik tevens de kans krijg om veel te leren.'

Over mBalance
mBalance is een erkende expert op het gebied van mobile messaging. mBalance voorziet mobiele netwerkoperators, system integrators en OEM's van een grote verscheidenheid aan innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en diensten op het gebied van SS.7 en mobile messaging. De onderneming is een betrouwbare partner voor de telecommunicatie-industrie op het gebied van message security en routing. mBalance levert geavanceerde oplossingen voor GSM, UMTS, CDMA en TDMA netwerken.

Perscontact:
mBalance
Ronald Cornelisse
T 06 45 21 87 06
E ronald.cornelisse@mbalance.com

Lubbers & De Jong
Wilco Rutenfrans
T 020 421 0565
E wilco@l-dj.nl