Ingezonden persbericht




PERSBERICHT Alblasserdam, 24 november 2008

Emma Nieboer schenkt huurdersvereniging 500 euro
Groot feest in Deventer flat Thomas Wildley na actie Woonzorg Nederland en Mondial Movers

De champagne werd afgelopen vrijdag ontkurkt in Woonzorgflat Thomas Wildley in Deventer. Bewoner Emma Nieboer ontving namelijk 500 euro cadeau, hetzelfde bedrag schonk zij aan de huurdersvereniging van de seniorenflat. Met deze actie zetten Woonzorg Nederland en Mondial Movers het 5-jarig samenwerkingsjubileum luister bij.

Emma Nieboer, onlangs door Mondial Veldhoen Verhuizingen verhuisd naar seniorenflat Thomas Wildley, was de gelukkige in de actie die Woonzorg Nederland samen Mondial Movers met voert. Zij ontving - uit handen van Mondial-Movers-directeur Tom Stuij en Woonzorg-directeur Douwe Boersma - een bedrag van 500 euro. Hetzelfde bedrag mocht zij aan een goed doel schenken. Een dolgelukkige Nieboer schonk het geld aan de huurdersvereniging. Een dankbare voorzitter Ger Vinke nam vrijdag het bedrag in ontvangst: het gaat waarschijnlijk gebruikt worden om activiteiten voor de bewoners van Thomas Wildley te ontwikkelen. Woonzorg Nederland en Mondial Movers vieren met de actie de 5-jarige samenwerking. Na iedere twintig verhuizingen wordt er een gelukkige bekendgemaakt. De winnaar, een bewoner van de één van de complexen van Woonzorg Nederland, ontvangt twee maal 500 euro, ofwel 1000 euro. De ene helft van dat bedrag mag de prijswinnaar besteden naar eigen inzicht besteden. De andere helft mag de winnaar aan een zelf uitgekozen goed doel schenken. Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuizers in Nederland. De 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Foto: Emma Nieboer (links) ontving zelf 500 euro en schonk de huurdersvereniging van Woonzorg-flat Thomas Wildey (rechts op de foto voorzitter Ger Vinke) hetzelfde bedrag. Ze was de gelukkige in de actie van Woonzorg Nederland en Mondial Movers. Foto: Mondial Movers. Bijlage: Factsheet Mondial Movers.

|