Gemeente Tilburg

Nummer 08671GO

Datum 12 november 2008

Aanleg jeu de boulesbaan Boomstraat Start werkzaamheden maandag 24 november 2008 De huurderscommissies van de Berkenflat, Populierenflat, Pijnboomflat en de Meander hebben bij de gemeente en Verrijk Je Wijk een verzoek ingediend voor de aanleg van een jeu de boulesbaan in de Boomstraat. De gemeente werkt graag mee aan dit verzoek en begint op maandag 24 november met de werkzaamheden.

Inhoud werkzaamheden De locatie waar de jeu de boulesbaan wordt aangelegd, is de driehoekige ruimte achter de Bezoekadres Berkenflat en de Populierenflat in de Boomstraat. Stadhuisplein 130 De werkzaamheden bestaan uit: - verwijderen van het bestaande groen; Postadres - aanleggen van de jeu de boulesbaan met daaromheen tegelverharding; Postbus 90155 - aanbrengen van een afvalbak en twee zitbanken; 5000 LH Tilburg - plaatsen van drie nieuwe bomen; - aanbrengen van hagen. Doorkiesnummer 013 542 8549 Op de achterzijde van deze brief vindt u een tekening van het ontwerp.

Uitvoeringsplanning De werkzaamheden beginnen op maandag 24 november en duren, afhankelijk van het weer, ongeveer twee weken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Ter hoogte van de werkzaamheden is het trottoir gedeeltelijk afgesloten. Wij verzoeken u vriendelijk géén auto's te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Mogelijke overlast De werkzaamheden kunnen enige hinder veroorzaken, bijvoorbeeld geluidsoverlast door