Ingezonden persbericht


Vastgoedprofessionals kiezen Trendsetter van 2008

De vastgoedsite Spacemakers heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de titel "Trendsetter van het jaar 2008" in de vastgoedbranche. Voor de prijs komen vastgoedprofessionals in aanmerking die in dit jaar een belangrijke ontwikkeling in gang gezet hebben op hun vakgebied. De winnaar wordt gekozen door de vaste lezers van de website en wordt 10 december aanstaande bekend gemaakt.

De bezoekers van de website hebben totaal ruim 25 kandidaten aangedragen. De jury, die gevormd werd door de redactie van de website, koos daaruit vijf genomineerden wiens activiteiten het meest in het oog sprongen. De lijst met genomineerden is:


* John Körmeling, kunstenaar en architect

* Rob van der Schoot, directeur van de website Niki.nl
* Jan Sinke, directeur/bestuurder van corporatie De Veste uit Ommen
* Peter Span, directeur/bestuurder van corporatie WSG uit Geertruidenberg
* Hans van Tartwijk, directeur van Trimp en Van Tartwijk

De keuze voor deze genomineerden wordt toegelicht op de website www.spacemakers.nl. De ruim 1.000 vaste abonnees van de website hebben stemrecht en kunnen tot 5 december aanstaande hun voorkeur aangeven.

Spacemakers is een nieuwssite voor de vastgoedbranche. De website richt zich op architecten, ontwikkelaars, makelaars, corporaties en overheden die een bijdragen leveren aan de ontwikkeling van gebouwd Nederland. Met het organiseren van de verkiezing wil de website lef en vernieuwing in de branche stimuleren.

----------


Ingezonden persbericht