Politie Zeeland


---

Z-2276-2008 Inbraak Toversluis in 'Opsporing Verzocht'
Politie Zeeland toont morgen in het tv-programma 'Opsporing Verzocht' beelden van een inbraak in het bedrijf Toversluis in Sluis. De uitzending wordt uitgezonden op Nederland 1 van 21:50 uur tot 22:25 uur.

In Toversluis is onder meer een gokhal gevestigd, waar meerdere gokautomaten staan. Dit jaar vonden al verschillende inbraken plaats. Hierbij zijn vele gokautomaten vernield en is een aanzienlijk geldbedrag ontvreemd.

Met behulp van een camerasysteem zijn er beelden opgenomen van de laatste inbraken op maandag 22 september en dinsdag 7 oktober. Op deze beelden is te zien dat drie verschillende daders zich de toegang tot het pand verschaffen. Deze daders hebben diverse gokapparaten met geweld geopend en het geld weggenomen. De daders hebben getracht het gelaat af te schermen door mutsen en capuchons te dragen, maar hun gezichten zijn toch te zien. Deze camerabeelden zullen in de uitzending worden getoond.

Getuigen kunnen bellen naar de Opsporingstiplijn 0800-6070. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt op woensdag 26 november om 10:05 uur op Nederland 2 herhaald.