Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DUSHI go with Flo! - trendy merk met boodschap brengt nu design en functionaliteit samen.

Woon-, speel- en belevingsproducten voor kinderen en hun ouders.

Waalwijk, november 2008

DUSHI go with Flo! laat nu ook design en functionaliteit samen gaan. De nieuwe producten maken de 1e collectie woon-, speel- en belevingsartikelen tot een feit. Kinderen en hun ouders kunnen nu zowel in de baby/kinder- en speelkamer als in de woonkamer de Wereld van DUSHI go with Flo! beleven. DUSHI go with Flo! houdt bij het ontwerpen vooral rekening met de

speel-, leer- en belevingsbehoeften van de verschillende leeftijdsgroepen. Dit is duidelijk terug te zien in:


* THEATERSPEELKLEED EN HANDPOPPEN (noviteitenprijs KindVak 2008)* BABY'S EERSTE FUNCTIONELE SPEELTJES * SPEEL- en ACTIVITEITENPOEF + VERRASSEND KUSSEN * DUSHI TAS, DUSHI ETUI en DUSHI VERSCHONINGSMATJE *.

Prijzen vanaf EURO 12,95. Verkrijgbaar op 158 verkooppunten in Nederland vanaf december 2008. Meer informatie op: www.dushigowithflo.com.

Speel-, leer-, en belevingsbehoeften

DUSHI go with Flo! stimuleert leren en ontwikkelen op een speelse manier. Bij het ontwerpen wordt dan ook specifiek rekening gehouden met de speel-, leer- en belevingsbehoeften van de verschillende leeftijdsgroepen. De centrale boodschap: "De schoonheid van het verschil" en de specifieke eigenschappen van de karakters Chick, Dunk, Flo en Rabbit vormen nog altijd het hart van de collectie.

What's new? Nieuwe frisse kleuren

De frisse kleuren uit de eerdere collecties zijn aangevuld met nieuwe kleuren (bruin, rood en zand). Daarnaast zijn nieuwe materialen zoals vilt en soft boa velours gebruikt. Dit zorgt samen met de handmatige afwerking, het bijzondere design en doordachte functionaliteit voor producten die nieuw en innovatief zijn. Maar nog steeds de kenmerkende DUSHI go with Flo! uitstraling, herkenbaarheid en kwaliteit hebben.

Symbolen

Verder zijn de symbolen die de kern van DUSHI (www.dushi.com) uitbeelden, voortaan terug te zien op de producten van DUSHI go with Flo!.

CHICK - LIEFDE - wat zijn we zonder liefde!.

DUNK - TALENT - benut je talent, doe waar je goed in bent.

RABBIT - WIJSHEID - leren is leuk, onderzoek alles en behoud het goede.

FLO - POSITIVITEIT - positief denken maakt alles mooier en gemakkelijker.

Theaterspeelkleed en Chick, Dunk, Flo en Rabbit handpoppen

WINNAAR NOVITEITENPRIJS KINDVAK 2008

Dit multifunctionele kleed is decoratief als sprei in het babybedje. Maar baby's kunnen er door de stofjes, structuren en geluidjes ook volop op spelen en ontdekken. Oudere kids vouwen de gordijntjes weg en rollen het luikje open. Hang dan het speelkleed aan de handige lussen. En klaar is het poppentheater! De handpoppen Chick, Dunk, Flo en Rabbit beleven hier de mooiste avonturen. Door hun grote formaat, het zachte materiaal en de aansprekende kleuren leuk als handpop maar ook als vertederende knuffel. Prijs resp. EURO 99,95 en EURO 19,50 p/st.

DUSHI go with Flo! - baby's eerste functionele speeltjes

4 zachte en functionele babyspeeltjes van soft boa velours in zandkleur, gecombineerd met stofjes in frisse kleuren. Een leuk (kraam)cadeautje met een aantrekkelijke prijs. Rabbit en Dunk als tutteldoekje met flexibel bijtstukje. Heerlijk om op te sabbelen. Daarnaast rammelen en knisperen ze en kan de fopspeen aan Dunk vastgemaakt worden. Chick als grappige rammelaar, knispert er vrolijk op los. Flo tenslotte, piept en knispert als fopspeenhouder. Prijs resp. EURO 14,95 en EURO 12,50 p/st.

Speel- en activiteitenpoef + verrassend kussen

Grappige, functionele en mooie zitplaats voor kinderen. Een combinatie van kleurrijk katoen en vilt. Aan de poef hangen ster, hart, spiraal en golf die de kern van DUSHI uitbeelden. Chick, Dunk, Flo en Rabbit zijn te herkennen door uitvergrotingen van hun karakters (b.v. grote, grappige ogen van Dunk). Met spiegeltje, knisper- en rammelgeluid en "I love you" sound. Het kussen is knus en knuffelbaar door de combinatie van katoen met soft boa velours. Het rammelt, knispert en piept. Op de super zachte flap zit een gezellig spiegeltje. Til de flap op en baby's foto of die van papa of mama kan in het speciale fotovakje geschoven worden. Prijs resp. EURO 69,95 en EURO 29,95.

DUSHI tas, DUSHI etui en DUSHI verschoningsmatje

Te gebruiken als handige mama/luiertas of als trendy tas voor iedereen. Gemaakt van vilt met een afsluitbaar vak voor mobiele telefoon en portemonnee, in de zijvakken passen (baby)flessen. De lederen draagriem en sluitriempjes, de combinatie van bruine ondergrond met kleurrijke applicaties en de handwerk festonsteek afwerking, geven de tas een bijzondere uitstraling. Ook het DUSHI etui is van vilt. Er passen 2 luiers, luierdoekjes en een tube crème in. Maar het is ook te gebruiken als leuk tasje, voor sieraden, speldjes, elastiekjes, i-pod of mp 3speler of als toilettasje. Het verschoningsmatje past in de tas en is handig voor onderweg. Prijs resp. EURO 89,95, EURO 16,50 en EURO 14,50.

WELKOM IN DE WERELD VAN DUSHI GO WITH FLO!


---

Over DUSHI go with Flo!

Het Nederlandse merk DUSHI go with Flo! ontwerpt en produceert sinds 2005 innovatief speelgoed en lifestyle producten. Het giet daarnaast het bijzondere DUSHI go with Flo! sausje over bestaande ontwerpen. De collectie bestaat naast speelgoed en lifestyle producten nu ook uit woon- en belevingsproducten. Centraal in de collectie staan de avonturen van de vier karakters Chick, Dunk, Flo en Rabbit en de schoonheid van het verschil. DUSHI go with Flo! is a trademark licenced by DUSHI.

Over DUSHI

DUSHI zit vol goede ideeën die de wereld mooier, vrolijker en vriendelijker maken. DUSHI staat voor verantwoordelijkheid, positiviteit, het vasthouden aan je oorsprong en het volgen van je verlangens en intuïtie. DUSHI stelt kinderen centraal want bij hen begint de toekomst. De concepten, producten en diensten van DUSHI geven hen plezier, een uitdaging, een stimulans en basis voor de rest van hun leven. DUSHI bestaat uit verschillende onderdelen: DUSHI CONCEPTS, DUSHI SUPPORT, DUSHI ONTWIKKELING en DUSHI BELEVING. Een deel van de inkomsten gaat direct naar een speciale bankrekening. Hiermee worden nieuwe projecten op het gebied van onderwijs en spirituele ontwikkeling van kinderen en jonge mensen opgezet. Voor meer informatie zie www.dushi.com en www.dushigowithflo.com


---



Ingezonden persbericht