Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, 24 november 2008.

SCHOUWBURG ALMERE HEEFT IN 2008 MEER DAN 100.000 BEZOEKERS MOGEN VERWELKOMEN! Ruim 100.000 kaarten zijn er verkocht in 2008. Musicals, cabaret en theatershows zijn favoriet. 'Theo Maassen', 'Najib Amhali', 'Ciske de Rat' maar ook het toneelstuk 'Knielen op een bed violen' zorgden voor uitverkochte zalen.

Naast uitverkochte voorstellingen heeft Schouwburg Almere in de feestelijke decembermaand voor u nog tal van mooie avonden te bieden. Er zijn o.a. nog enkele kaarten voor Tineke Schouten, de familievoorstelling 'Huis Annubis' en de musical 'Cabaret'. Ruth Jacott heeft de eer de laatste voorstelling van 2008 voor haar rekening te nemen, met haar swingende theaterconcert op dinsdag 30 december.

Schouwburg Almere start op vrijdag 2 januari met de ondeugende familievoorstelling Floddertje, van Annie M. G. Schmidt. Zondag 4 januari brengt het jeugdorkest Nederland het toptalent uit Nederland op het podium en op zondag 11 januari kunnen kinderen het swingende theateravontuur 'De rode prinses', naar het boek van Paul Biegel, niet aan zich voorbij laten gaan.

Zie voor meer informatie hierover en de actuele informatie www.schouwburgalmere.nl. Het theaterseizoen wordt in juni afgesloten met de kleurrijke musical 'Joseph', met in de hoofdrol Freek Bartels uit het succesvolle televisieprogramma 'Op zoek naar Joseph'

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht