Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Delen riool in Haarlo worden gereinigd


De komende weken is de gemeente delen van de hoofdriolering aan het reinigen. In de weken 50 en 51 wordt er gewerkt aan de hoofdriolering in Haarlo. De werkzaamheden zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van de riolering. Tijdens het reinigen zal zonodig ook de hoofdriolering worden geïnspecteerd. Firma Dusseldorp Rioolservice uit Lichtenvoorde voert de schoonmaak- en inspectiewerkzaamheden uit.

De komende weken wordt er gewerkt in de hele kern van Haarlo, dat wil zeggen de straten:

* Borculoseweg, De Pas, Eibergseweg, Het Kössink, Scholtenweg, Voshaarweg, Willem Sluyterweg en Wolinkweg.

Afgerond

De werkzaamheden in Ruurlo zijn afgerond. De komende weken zijn delen van de riolering in Neede en Haarlo aan de beurt. Door verschillende factoren - waaronder het weer- is het niet mogelijk om exact aan te geven op welke dag er gewerkt wordt in de straten.

Hoge druk

Het reinigen van het riool gebeurt onder hoge druk. Dat betekent dat er een mogelijkheid bestaat dat afvalwater via de toiletpot omhoog komt. Om te voorkomen dat het water uit de toiletpot spat, is het verstandig om de toiletpot gedurende de werkzaamheden gesloten te houden. Een tip is om iets zwaars op het deksel van de toiletpot te zetten (bijv. een emmer met water), dit voorkomt dat het deksel eventueel gaat klapperen. Het toilet is gedurende de werkzaamheden gewoon te gebruiken. Om eventuele stankoverlast te voorkomen, kunt u een natte handdoek op de schrob- en/of doucheputjes leggen. Onze excuses voor dit ongemak.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer A. Verhoeve van de gemeentelijke afdeling Beheer en Onderhoud, telefoon 0545-250 548.

Trefwoorden Riool
Mutatiedatum 24/11/2008