HOC Opleiding & Training opnieuw gecertificeerd door Cedeo


Score voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen 100 procent

ZUIDLAREN, 20081124 -- HOC Opleiding & Training staat er goed op bij haar klanten. Het bedrijf in Zuidlaren heeft nagenoeg optimaal gescoord in een klanttevredenheidsonderzoek van het Cedeo. HOC Opleiding & training behaalde voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen 100 procent en voor Open Bedrijfsopleidingen 97 procent klanttevredenheid. "Een uitstekend resultaat waar we dan ook zeer trots op zijn!", aldus directeur Hilda Bolhuis.

Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt.

Cedeo bestaat sinds 1980 en is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken. Directe aanleiding voor de oprichting was het nijpende gebrek aan inzicht in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Daarvan zijn er tienduizenden, aangeboden door ruim 8.500 bedrijven. Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten.

Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen dient een organisatie te voldoen aan zowel kwantitatieve als kwalitatieve criteria. In elk geval dient minimaal 80% van de opdrachtgevers 'tevreden tot zeer tevreden' te zijn over de dienstverlening, de samenwerking met de organisatie en de behaalde resultaten.

http://www.hoctraining.nl/CEDEO-gecertificeerd.html





Ingezonden persbericht