Ultimum beloond met het keurmerk: "Persoonlijke Ontwikkeling"


ALMERE, 20081124 -- Na een onderzoek onder alle medewerkers van Ultimum, over hoe het bedrijf scoort op gebied van persoonlijke ontwikkeling, heeft Ultimum op 10 november het keurmerk "Persoonlijke Ontwikkeling" ontvangen. Dit onderzoek werd gehouden door SatisAction in samenwerking met de Universiteit Tilburg. Het keurmerk wordt verstrekt aan organisaties die hoger scoren dan het landelijk gemiddelde.

In het onderzoek worden vragen gecategoriseerd in 5 onderdelen: `continu leren', `leren van elkaar', `participatiemogelijkheden', `leerklimaat' en `organisatieprestaties'. Waar Ultimum voornamelijk goed op scoort zijn de categorieën `continu leren' en `leren van elkaar'.

Ultimum is trots op het verkregen keurmerk. "Persoonlijke ontwikkeling is bij Ultimum geen middel maar een doel" Aldus directeur Ricardo Soto Escamilla. "Dit keurmerk is een beloning voor onze inspanningen voor medewerkers."

Bij Ultimum wordt erg veel aandacht geschonken aan medewerkers. Niet alleen op het gebied van leren maar ook in persoonlijke begeleiding en faciliteiten die het leren en werken gemakkelijker maken.

Over Ultimum:
Ultimum richt zich op projectmanagement en het detacheren van hooggekwalificeerde (3e lijns) ICT-specialisten. Het bedrijf is bijzonder ervaren op het gebied van infrastructuur management, netwerkbeheer en beveiliging.