Foodies: het nieuwe kooktijdschrift


NIJMEGEN, 20081124 -- Foodies is een gloednieuw kooktijdschrift: hét magazine voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Foodies biedt maandelijks tientallen recepten: van eenvoudig tot uitdagend, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Daarnaast staat het blad vol met mooie reportages, inspirerende interviews, de nieuwste kookboeken, kooksnufjes en nog veel meer. Het belangrijkste ingrediënt van Foodies is het enthousiasme om alles over ons eten te weten te komen.

Foodies 1 ligt vanaf 25 november 2008 in de winkels en gaat voor een introductieprijs van 3,95 euro (normale prijs 4,95 euro) over de toonbank. Het magazine verschijnt maandelijks en is 116 pagina's dik. Foodies wordt uitgegeven door F&L Automotive Publications B.V.

Joachim Hilhorst, hoofdredacteur van Foodies: "Het magazine wordt gemaakt voor nieuwsgierige mensen die van koken en eten houden. Dat wil niet zeggen dat de recepten hopeloos ingewikkeld zijn, integendeel, het zijn vrijwel allemaal goed te maken gerechten, maar wel met een uitdaging."

Paul Lemmens, managing director van F&L Publications B.V., over Foodies: "Foodies is, na koken & genieten, ons tweede kookmagazine. Beide magazines zijn gemaakt voor liefhebbers van lekker eten. Koken & genieten staat vol lekkere recepten die niet ingewikkeld zijn. Foodies richt zich meer op de kookliefhebber die graag een uitdaging zoekt in de keuken. De bladen vullen elkaar prachtig aan en elke kookliefhebber wordt op zijn wenken bediend."

Over F&L Automotive Publications
F&L Automotive Publications is onderdeel van de F&L Publishing Group B.V., een middelgrote uitgeverij die gevestigd is in Nijmegen. F&L Publishing Group B.V. heeft zes specialisaties: auto's, koken, fotografie en beeldbewerking, computers, games en webdesign. Bekende titels zijn Auto Review, koken & genieten, c't, Chip, Computer easy, Advanced Photoshop en Photoshop Creative.





F&L Publishing Group B.V.