Swing traplift van ThyssenKrupp Monoliften wint internationale Award


KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, 20081124 -- Tijdens de internationale beurs REHACARE in het Duitse Düsseldorf ontving de Swing traplift de REHACARE Design Award 2008/2009. Deze Award wordt jaarlijks uitgereikt door een onafhankelijke jury. De Swing traplift ontving deze Award voor zijn superieure innovatie en buitengewone ontwerp met de gebruiker in het achterhoofd.

REHACARE is 's wereld belangrijkste beurs op het gebied van revalidatie, preventie, integratie en zorg. Al meer dan 30 jaar is deze beurs een ideaal platform en ontmoetingspunt voor de marktleiders in deze sector, innovatieve nieuwkomers en sociale organisaties en non-profit instellingen.

Tijdens de beurs die van 14 t/m 17 oktober plaatsvond, zijn de Design Awards uitgereikt. Volgens de internationale jury is de Swing traplift het resultaat van een goed huwelijk tussen functionaliteit en design. Hiermee krijgt ThyssenKrupp eindelijk internationale erkenning voor haar beleid om innovatieve trapliften met een attractief uiterlijk te ontwikkelen.

Dankzij de klantspecifieke stoelbekleding is de Swing traplift harmonieus in te passen in verschillende interieurs. De armleuningen - die ook als steun gebruikt kunnen worden tijdens gaan zitten of opstaan -, de handgreep om de traplift op te klappen en de afneembare bekleding zijn technische kenmerken die tegemoetkomen aan de wensen van de gebruiker. De compacte behuizing van de aandrijving en de kleine draaicirkel (door toepassing van de gepatenteerde Swivel) zorgen ervoor, dat de Swing traplift tevens op zeer smalle trappen en wenteltrappen kan worden ingezet.

De Swing traplift wordt in de Nederlandse productiefaciliteit van ThyssenKrupp geproduceerd en geëxporteerd over de hele wereld. In deze fabriek in Krimpen aan den IJssel wordt tevens de Levant traplift voor rechte trappen gemaakt.

Over ThyssenKrupp Monoliften BV
ThyssenKrupp Monoliften BV produceerde in 1957 de eerste traplift in Nederland. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf uit Krimpen aan den IJssel een toonaangevende serviceverlener en leverancier op het gebied van trapliften, platformliften en huisliften. ThyssenKrupp Monoliften BV behoort in ons land tot de top op het gebied van mobiliteitsoplossingen.





ingezonden persbericht