Ferm nu ook in China live met Trade+ van GAC Business Solutions


ZWOLLE, 20081124 -- In nauwe samenwerking met GAC Business Solutions heeft Ferm, importeur van machines en gereedschappen, de implementatie van Trade+ in China volbracht. De logistieke operaties van het handelsbedrijf uit Zwolle en haar dochteronderneming in Shanghai zijn hiermee volledig geïntegreerd. Trade+ is de softwarestandaard voor groothandels van GAC en is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics NAV. Ferm kan hiermee de volledige supply chain controleren en aansturen vanuit het Nederlandse hoofdkantoor.

Ronald Luijks (Director Operations Ferm): "Wij leveren semi-professioneel gereedschap van eigen ontwerp aan bouwmarkten. De 450 producten worden door 15 verschillende fabrieken geleverd. Grip op de logistieke processen was voor ons dus een hele belangrijke factor. De kracht van de nieuwe situatie is dat we werken met een bedrijfsbrede standaardapplicatie, met een partner die ervaring heeft op het gebied van handel. Drie grote bouwblokken binnen Trade+ zijn voor ons van belang: multi- en intercompany-functionaliteiten en containerplanning. De uitwisseling van gegevens tussen Nederland en China verloopt nu met veel minder administratieve last, gekeken naar bijvoorbeeld garantie, partijenbeheer en tracability. En de financiele rapportages, consolidatie en aangiftes komen sneller tot stand, doordat gegevens veel beter zichtbaar en bereikbaar zijn."

Over GAC

Al sinds de oprichting in 1983 is GAC Business Solutions een zeer succesvolle softwarepartner voor het MKB. GAC heeft 6 vestigingen in Nederland en is aandeelhouder van Partner Power International voor internationale trajecten. De kracht van GAC schuilt in het samenbrengen van de juiste partijen, zowel intern als extern, wat resulteert in meer kennis, know-how en techologische kracht. Zo is Trade+ het resultaat van intensieve samenwerking tussen GAC, haar klanten en Microsoft. Het pakket bevat een volledig op groothandels toegespitste set aan functionaliteiten, op basis van de wereldwijde Microsoft Dynamics NAV-standaard.

Enkele feiten en cijfers:
* Ruim 110 medewerkers
* Meer dan 450 implementaties verricht
* Meer dan 20.000 tevreden gebruikers van Microsoft Dynamics NAV
* Lid van de Inner Circle, een eer die slechts aan 50 van de 9000 Microsoft partners wereldwijd wordt toebedeeld

Trade+ wordt o.a. gebruikt door:
Wildkamp * Tristar Europe * Hesdo * ITHO * Starline Group * PresentTime * Sweex Europe * Veldboer Eenhoorn * Voskamp Groep * G. van Leeuwen en zoon * AGPO * Haans * BACOL * Starline Poolquip * Jonker Ketelonderhoud * ITHO Images * Ad van Geloven/Mora * STL

http://www.gac.nl





GAC Business Solutions