Haring Technische Groothandel kiest voor Trade+ van GAC Business Solutions


DELFT, 20081124 -- Na een uitvoerig selectietraject heeft Haring gekozen voor Trade+ van GAC Business Solutions. De technische groothandel uit Delft biedt een totaalassortiment voor woning-, utiliteits- en tuinbouwverwarming en luchtbehandeling. Daarnaast is Haring Staal actief als toeleverancier voor staal- en buisverwerkende industrie. Met Trade+ kiest de technische groothandel bewust voor een bewezen softwarestandaard, dat door GAC is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics NAV.

Haring verwacht een spoedige start van de implementatie. Directeur Rob Haring: "We willen de komende jaren onze positie verder versterken en groeien op nationaal niveau. Daarvoor moest een betere basis worden gelegd, met name op automatiseringsgebied. Tijdens het selectietraject hebben we onze huidige en verwachte bedrijfsprocessen aan meerdere leveranciers voorgelegd. GAC Business Solutions bood de meest complete oplossing en demonstreerde deze met herkenbare voorbeelden uit onze branche. Dat is kenmerkend voor onze nieuwe softwarepartner: ze hebben veel kennis van de groothandelsprocessen en zijn bereid die kennis te delen. Trade+, de softwarestandaard die zij bieden, sluit bovendien voor 98% aan op onze processen. Aanpassingen zijn dus nauwelijks nodig, waardoor we bijvoorbeeld toekomstige upgrades eenvoudig kunnen doorvoeren. Kortom, GAC is een serieuze groothandelspartner, die constant investeert in de kwalitatieve groei van haar product en dienstverlening. Met de keuze voor Trade+ maken we de weg vrij voor gezamenlijke groei, in de breedste zin des woords."

Over GAC

GAC heeft 6 vestigingen in Nederland en is aandeelhouder van Partner Power International voor internationale trajecten. De kracht van GAC schuilt in het samenbrengen van de juiste partijen, zowel intern als extern, wat resulteert in meer kennis, know-how en techologische kracht. Zo is Trade+ het resultaat van intensieve samenwerking tussen GAC, haar klanten en Microsoft. Het pakket bevat een volledig op groothandels toegespitste set aan functionaliteiten, op basis van de wereldwijde Microsoft Dynamics NAV-standaard.

Enkele feiten en cijfers:
* Ruim 110 medewerkers
* Meer dan 450 implementaties verricht
* Meer dan 20.000 tevreden gebruikers van Microsoft Dynamics NAV
* Lid van de Inner Circle, een eer die slechts aan 50 van de 9000 Microsoft partners wereldwijd wordt toebedeeld

Trade+ wordt o.a. gebruikt door:
Wildkamp * Tristar Europe * Hesdo * ITHO * Starline Group * PresentTime * Sweex Europe * Veldboer Eenhoorn * Voskamp Groep * G. van Leeuwen en zoon * AGPO * Haans * BACOL * Starline Poolquip * Jonker Ketelonderhoud * ITHO Images * Ad van Geloven/Mora * STL

http://www.gac.nl





ingezonden persbericht