Geslaagde Jubileumdagen voor Alpheios Belgium

24/11/2008 09:38

Alpheios Belgium

Het 50-jarige bestaan van Alpheios is voor Belgische klanten niet onopgemerkt gebleven. Op 14 en 15 november jl vierde Alpheios Belgium namelijk hun jubileum in de Tour & Taxis te Brussel.

"Met ruim 1000 klanten en prospects uit Vlaanderen en Wallonië was dit een zeer geslaagd evenement", aldus Chris De Vuyst, Directeur Alpheios Belgium. Onder het genot van een hapje en een drankje, konden de klanten Alpheios nog beter leren kennen. Er werd uitvoerig gesproken over de producten en systemen, maar tevens liet Alpheios zien een waardig strategisch partner te zijn op schoonmaakgebied. Dat vele klanten hiernaar op zoek zijn, bleek uit de grote interesse in o.a. Field Coaching - directe begeleiding op de werkplek - één van de aspecten waar Alpheios Belgium in uitblinkt dankzij haar jarenlage ervaring.

Daarnaast stond de geavanceerde Alpha D3-Fogging® desinfectiemethode in de spotlight. Met dit geavanceerde systeem, gebaseerd op het vernevelen van waterstofperoxide, kan eenvoudig en snel enorme kostenbesparingen gerealiseerd worden.

T.b.v. redactie:

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaak in Nederland & België. Alpheios is een resultaatgerichte partner die helpt de performance van schoonmaakorganisaties te verbeteren. We werken vanuit een diepgaande kennis van de opdrachtgever en denken in professionele totaalconcepten op basis van hoogwaardige en uitgekiende methoden en systemen.

Alpheios heeft met een uitstekend product al jarenlang een gevestigde naam en reputatie in de professionele markt. Alpheios is sterk regionaal vertegenwoordigd via een dicht netwerk waardoor snel advies en service aan de klant geboden kan worden. Door de hoge kwaliteit van de organisatie en de aanwezige vakkennis neemt Alpheios een toonaangevende positie binnen de gezondheidszorg in.

Alpheios maakt deel uit van Vebego, een internationaal opererend bedrijf op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. De internationale omzet van de Vebego Groep is momenteel zo'n ¤ 710 miljoen.

Vebego is vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Zwitserland en Oostenrijk met ongeveer 31.000 medewerkers in dienst.