Gemeente Maastricht

IVA themabijeenkomst 25 november 2008

Vrijwilligers die alcohol schenken aan de bar moeten de 'instructie verantwoord alcoholgebruik' (IVA) hebben gevolgd. Evenals de afgelopen jaren organiseert SportService Maastricht, deze IVA specifiek voor barvrijwilligers van sportverenigingen.

Programma
Onderdeel 1: De drank & horecawet (aan de hand van videobeelden) Onderdeel 2: Wat doet alcohol met je lichaam en geest (video) Onderdeel 3: Bewustwording (hoe ga je in de praktijk met situaties om)

De cursus vindt plaats op dinsdagavond 25 november 2008 van 19.30 - 21.30 uur in het Golden Tulip Apple Park Maastricht (nabij stadion De Geusselt) en wordt door de gemeente gratis aangeboden. Deelnemers ontvangen een officieel deelnamebewijs. Het programma wordt inhoudelijk verzorgd door het Huis voor de Sport Limburg. Behalve voor de barvrijwilligers is de thema-avond ook interessant voor bestuursleden die 'de kantine' als bestuurstaak hebben. Er is géén maximaal aantal deelnemers per vereniging gesteld. Alle verenigingen hebben inmiddels een uitnodiging voor deze cursus ontvangen. Géén uitnodiging ontvangen en toch interesse om deel te nemen? Neem dan uiterlijk 17 november 2008 contact op met SportService Maastricht, tel. (043) 3503145, sportservice@maastricht.nl