Gemeente Lisse

Bijeenkomst 'Duurzaam ondernemen loont'

Op dinsdag 25 november tussen 14.00 en 17.00 uur organiseren de Kamer van Koophandel en Milieudienst West-Holland de bijeenkomst 'Duurzaam ondernemen loont'. Productiebedrijven uit de regio Rijnland (regio Alphen, Lisse, Leiden) zijn welkom. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor de (facilitair) medewerkers, medewerkers Kwaliteit, Arbo en Milieu en directeuren/eigenaren van deze bedrijven.

Duurzaam ondernemen loont. Bijvoorbeeld door besparing op energie en afval. Bovendien zorgt duurzaam ondernemen voor positieve publiciteit over uw bedrijf. Steeds meer organisaties en ondernemingen, zoals de overheid, banken en multinationals, stellen namelijk duurzaamheidseisen aan hun leveranciers. Een groen beleid kan dus het verschil maken tussen het wel of niet krijgen van een opdracht.

Workshops

U kunt u opgeven voor twee van de volgende drie workshops waarin verschillende aspecten van duurzaam ondernemen aan de orde komen:
* Duurzaam inkopen

* Cradle to Cradle

* Werken aan duurzaam ondernemen

MVO Nederland, Senter Novem en de Stichting Stimular verzorgen deze workshops. Tijdens de afsluitende borrel kunt u uw ervaringen uitwisselen.

Aanmelden?

U meldt u aan via http://www.kvk.nl/do.

Een initiatief van...

De bijeenkomst 'Duurzaam ondernemen loont' is een initiatief van Milieucommunicatie Holland Rijnland en Rijnstreek, een samenwerking van de gemeenten Alkemade, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnwoude, Teylingen, Voorschoten, Zoeterwoude en de Milieudienst West-Holland.

Laatst gewijzigd op: 14-11-2008 14:53