Wisselkoers maakt vele verre reizen goedkoper

25/11/2008 10:00

Cardelmar

Vakantieautobemiddelaars schenken koersvoordeel aan zijn klanten.

Hamburg, 25.11.2008. Vakantiegangers in Australië, Nieuw-Zeeland, Namibië of Zuid-Afrika profiteren momenteel van goedkope wisselkoersen. En niet alleen dat: De autoverhuurder CarDelMar bijvoorbeeld geeft de monetaire voordelen direct aan zijn klanten door. Wie nu een huurauto voor één van deze landen boekt, rijdt op vakantie goedkoper - onafhankelijk van het daadwerkelijke reistijdstip.

Kregen reizigers in november 2007 voor een euro slechts 1,57 Australische dollar, zo is dat momenteel voor een euro welhaast twee Australische Dollar - rond 30 procent meer. Nog sterker is dit merkbaar bij de Namibische dollar: Tegenover één euro staan 13 Namibische dollar, een verschil met ongeveer 9,7 in vergelijking met vorig jaar. Goedkoop zijn de wisselkoersen momenteel ook voor reizigers in de geliefde vakantie-bestemmingen Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

Bijvoorbeeld kan CarDelMar als pure internet-autoverhuurder de wisselkoersvoordelen direct aan zijn klanten verder geven. Daarbij profiteert de vakantieganger niet enkel van dagelijkse actuele all-inclusive-prijzen, maar ook van de omvangrijke service. Alle verrichtingen omtrent een huurauto zoals taksen, gereden kilometers, verzekeringen (volledig-casco met restitutie van het eigen risico in geval van schade en diefstalverzekering) en luchthavenbelastingen zijn bij de prijs inbegrepen.

'Nu is het wel degelijk de moeite bij autohuurboekingen in het bijzonder, prijzen te vergelijken", verklaart Carsten Greiner, managing director van CarDelMar 'niet alle online-brokers geven zoals wij de wisselkoersvoordelen aan hun klanten door" .

Kontakt:

Sonja Maue

CarDelMar Ferienautovermietung GmbH

Spaldingstr. 77

D-20097 Hamburg

Tel. +49-(0)-40-180 48 36-13

Fax. +49-(0)-40-180 48 36-99

E-Mail: sonja.maue@cardelmar.com





http://www.cardelmar.nl