Saxion Hogescholen
BR>

di 25 november 2008

Saxion open dag in Apeldoorn


Op zaterdag 22 november vindt er weer een open dag plaats bij Saxion, locatie Apeldoorn van 11.00 tot 15.00 uur. Onder de naam `Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor de opleiding Hoger Hotelonderwijs. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken. Eén week later, op zaterdag 29 november, kan men terecht voor informatie over alle opleidingen van Saxion, locatie Enschede. Op 6 december presenteren alle opleidingen zich bij Saxion op haar locatie in Deventer.

Opleiding Hoger Hotelonderwijs Apeldoorn

Tijdens deze opleiding leert de student hoe als ondernemer of manager met succes een bedrijf in de hospitalitybranche te leiden. Studenten leren de wensen van de gast te vertalen naar een aansprekend, gastgericht product. Tevens wordt een juiste balans gezocht tussen het runnen van een eigen bedrijf en het verwennen van gasten.

Open dagen, locatie Enschede en Deventer

Tijdens deze open dagen, die beide van 10.00 tot 14.00 uur plaatsvinden, wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, de aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, de financiële kant van studeren, het studentenleven in Deventer en Enschede en Saxion als werkgever. Tevens is er de mogelijkheid voor ouders om de speciale voorlichting `Uw kind in het HBO' bij te wonen.

De opleiding Hoger Hotelonderwijs is gevestigd aan de Kerklaan 21 in Apeldoorn.
Saxion, locatie Deventer is gevestigd aan de Handelkade 75 en de locatie in Enschede aan de M.H. Tromplaan 28.

Meer informatie is hier te vinden.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, telefoon 053
- 487 16 31.