AutoRai

Met Nissan zorgeloos de winter door

(11/25/2008)
Zorgeloos de winter door: dat is het thema van de Wintercampagne 2008 van Nissan. Niet alleen voorafgaand aan het winterseizoen, óók tijdens de koudste periode van het jaar staat de Nissan-dealer klaar om de klant met kwaliteit en vakmanschap bij te staan. Tijdens de Wintercampagne â van 11 november 2008 tot en met 28 februari 2009 â kunnen de klanten profiteren van aanbiedingen en services die autorijden in de winter niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler maken.

Nissan luidt de winter in met de speciale Winteractiedagen. Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 november kunnen Nissan-rijders zonder afspraak terecht bij hun Nissan-dealer voor een Winter-Klaar Inspectie. Normaal bedragen de kosten voor deze check ⬠24,50. Tijdens de Winteractiedagen is de Winter-Klaar Inspectie gratis!

Overweldigende belangstelling
Voorgaande jaren betrof de Winter-Klaar Inspectie één dag. Vanwege de overweldigende belangstelling is besloten de landelijke actiedag met vier dagen te verlengen. Dat betekent dat Nissan-rijders hun Nissan-dealer kunnen bezoeken voor de Winter-Klaar Inspectie wanneer het hen het beste uitkomt.

Tijdens de Winteractiedagen kunnen Nissan-rijders hun auto op tal van essentiële, âwintergevoeligeâ punten laten controleren. Zo worden onder meer de banden, accu, de koppeling, het koelsysteem, de verlichting en het oliepeil nagekeken. Na de Winter-Klaar Inspectie is de klant verzekerd van een auto die veilig de winter in gaat.

Voordeel
Maar er is nog meer voordeel te behalen tijdens de Wintercampagne. Zo zijn er meerdere producten verkrijgbaar met aantrekkelijke kortingen, zoals winterbanden, wieldoppen, sneeuwkettingen, standkachels, dakdragers, ski- en dakkoffers, TomTom-navigatiesystemen, accuâs, remblokken en ruitenwisserbladen. Alle aanbiedingen tijdens de Zorgeloos de winter door-campagne zijn terug te vinden op de speciale website www.meer-nissan.nl.