Politie Zuid-Holland-Zuid

25/11 Persberichten district Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 25-11-2008

POLITIE HOUDT MAN AAN VOOR BEZIT HARDDRUGS

DORDRECHT Bij een controle van een personenauto op de Oranjelaan zijn maandagavond een tweetal mannen aangehouden voor het bezit van harddrugs. Bij de controle bleek dat er wat technische mankementen aan het voertuig waren. Het bleek dat beiden geen identiteitsbewijs bij zich hadden en in het bezit waren van een viertal ponypacks cocaïne. De drugs is inbeslaggenomen. Het tweetal is na verhoor en voorzien van een aantal bekeuringen heengezonden. Het betreft een 43-jarige en een 24-jarige inwoner van Dordrecht.

TWEE WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

ZWIJNDRECHT In een winkelcentrum in Zwijndrecht zijn maandag twee verdachten van diefstal aangehouden. Het gaat om een vrouw van 39 en een man van 50 uit Amsterdam. De twee werden door bewakers betrapt op het stelen van enkele kledingstukken met behulp van geprepareerde tassen. De twee zijn naar het politiebureau gebracht en in verzekering gesteld.

MAN BEDREIGT VRIENDIN

ZWIJNDRECHT Een 36-jarige man uit Zwijndrecht is maandag aangehouden omdat hij zijn vriendin eerder deze maand had bedreigd. Zij had hiervan aangifte gedaan. De man meldde zich toevallig maandag op het politiebureau voor een gesprek en is aangehouden. Hij is verhoord en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

DORDRECHT Een 20-jarige man uit Roemenië is maandag aangehouden wegens diefstal van een riem bij een winkel aan de Voorstraat. De man is verhoord, heeft een boete gekregen en is daarna heengezonden. Tevens is bij een winkel aan het Admiraalplein in Dordrecht maandag een winkeldief aangehouden. Een 18-jarige jongen uit Litouwen werd door winkelpersoneel betrapt op het stelen van enkele goederen. De jongen is naar het politiebureau gebracht en in verzekering gesteld.