Gemeente Grave

Veiligheid voor Gravenaren een belangrijk onderwerp!

Veiligheid gemeente Grave onderzocht

De veiligheid in de gemeente Grave wordt op dit moment onderzocht. Veel inwoners hebben inmiddels een persoonlijke brief van de burgemeester op de deurmat gevonden om medewerking te verlenen aan het onderzoek naar veiligheid in de gemeente Grave. Het percentage dat in totaal heeft gereageerd ligt momenteel op 29%.

Respons gevraagd

Dat veiligheid voor Gravenaren een belangrijk onderwerp is zou je kunnen zeggen naar aanleiding van het responspercentage. Dit percentage is op dit onderdeel namelijk nu al hoger dan het CBS heeft gerealiseerd met hun onderzoeken in onze regio en ligt ook hoger dan de responspercentages van gemeenten die hun onderzoek door Intomart GFK laten uitvoeren. Toch hebben we nog meer medewerking nodig om een goed beeld te krijgen van de veiligheid in de gemeente Grave.

Belronde

Binnenkort wordt nog een laatste reminder toegestuurd aan de betrokken personen. In deze reminder wordt een telefonische vraagronde aangekondigd. Personen die nog niet hebben meegewerkt aan de veiligheidsmonitor worden gevraagd dit alsnog telefonisch te doen. Zij worden daarvoor direct benaderd door een enquêteur van Intomart GFK.

Resultaten

Wij hopen dat alle medewerking wordt verleend aan dit onderzoek om zo bij te dragen aan de veiligheid en leefbaarheid in onze gemeente. De resultaten van het onderzoek zijn begin 2009 bekend. Alle inwoners van Grave worden hiervan op de hoogte gebracht.

Informatie

Dhr. D. Volmer, Veiligheidsbureau (0486) 477 277.