Gemeente Overbetuwe


Installatie AED Commissie Overbetuwe

---

Op de avond van 4 november 2008 is in de Wieken in Elst officieel het AED project
Overbetuwe van start gegaan.

Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard heeft samen met de Gemeente Overbetuwe, de EHBO verenigingen en de dorpsraden in Overbetuwe op deze avond de handen ineen geslagen om ook in de Gemeente Overbetuwe een netwerk aan AED's (defibrillatoren) te plaatsen en vrijwilligers op te leiden in Reanimatie en het gebruik van de AED.

Zowel de Gemeente, de EHBO verenigingen en de dorpsraden hebben een afvaardiging in deze commissie. Nico Gerritsen, voorzitter van Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Maarten van den Bosch, NRR gecertificeerde instructeur van deze Stichting, zullen voorlopig de commissie completeren en met hun ervaringen bijstaan.

Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard is nog op zoek naar vrijwilligers in de functie van onafhankelijke voorzitter en secretaris voor zowel de commissie Overbetuwe als de commissie Lingewaard.
Tevens zoekt Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard voor het bestuur een onafhankelijke secretaris i.v.m. de verhuizing buiten de doelgemeentes van de huidige secretaris. Onafhankelijk wil zeggen dat belangstellenden geen binding mogen hebben met één van de EHBO verenigingen, dorpsraden, (wijk)platforms van Lingewaard of Overbetuwe of werkzaam mogen zijn voor de Gemeente Lingewaard of Overbetuwe. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website kloppendhartvoorlingewaard.nl. of E-mail
info@kloppendhartvoorlingewaard.nl