Gemeente Enschede

Einde herinrichting Gronausestraat in zicht

Ondernemersorganisatie Glanerbrug neemt nieuw plein in gebruik

Donderdag 27 november wordt het nieuwe plein in het kernwinkelgebied van Glanerbrug feestelijk ingewijd. De ondernemersorganisatie Glanerbrug is blij dat de herinrichtingswerkzaamheden zo goed als afgerond zijn en dat de straat weer vanuit twee rijrichtingen bereikbaar is, vóór de Sinterklaas- en Kerstperiode.

De Gronausestraat is klaar op één verkeersaanpassing na. Begin december zijn ook de werkzaamheden aan het kruispunt met de Kerkstraat afgerond. Dan is de Gronausestraat ook weer rechtstreeks toegankelijk vanuit Enschede richting Gronau. De bomen langs de straat zijn geplant en het plein, bestemd voor feestelijke activiteiten, is klaar.

Voor de ondernemersorganisatie aanleiding om het plein feestelijk in gebruik te nemen samen met de mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Het feestje wordt hen aangeboden door de gemeente. Stadsdeelwethouder Jelmer van der Zee is hierbij aanwezig. Als in het voorjaar alle details zijn afgerond, de bomen groen worden en geen werkobstakels meer zichtbaar zijn, dan wordt er een groot feest georganiseerd voor alle bewoners van Glanerbrug.

Geplaatst: 25 november 2008.

25 november 2008