Stadsdeel Amsterdam-Noord

Academie van Bouwkunst speelt voor Sinterklaas: win een gratis ontwerp!

Wat staat er dit jaar op uw verlanglijstje? Is het kippenhok van de kinderboerderij aan vervanging toe, wilt u een nieuw speeltoestel op het plein of is het hoog tijd vooreen goede hangplek bij de seniorenflat?

Ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan speelt de Academie voor Sinterklaas. Overleg met uw buren, club- of stadgenoten en laat ons weten wat u mist in uw buurt.

De jury bestaat uit Sandra Chedi, ondernemer en zwarte zakenvrouw 2008, Susanne Heering, presentatrice Aanbouw AT5 en Machiel Spaan, hoofd Architectuur Academie van Bouwkunst Amsterdam. Zij beoordelen de inzendingen op originaliteit en haalbaarheid.

In december wordt het winnende voorstel bekendgemaakt. In januari gaan onze studenten aande slag met het gekozen plan. De uitwerkingen hiervan tonen we begin februari 2009 in de etalages van de Bijenkorf. Wie weet wordt uw idee de komende zomer gerealiseerd met een ontwerpvan U en onze studenten!

Op www.academievanbouwkunst.nl vindt u alle informatie over deze prijsvraag; de sluitingstermijn voor inzending is 5 december 2008.