Politie Zuid-Holland-Zuid

25/11 Persberichten district Hoeksche Waard

Dordrecht, 25-11-2008

DIEFSTAL AUTO

STRIJEN Het afgelopen weekend is vanaf de Schenkeldijk een auto gestolen. De eigenaar had de auto vrijdagmiddag weggezet en kwam er maandagmiddag achter dat de auto was verdwenen. In de auto lagen kentekenbewijzen en een paspoort. De auto en de identiteitspapieren staan inmiddels gesignaleerd. De eigenaar heeft aangifte gedaan.

ZOON SLAAT MOEDER EN VERNIELT HUISRAAD

KLAASWAAL Een 16-jarige jongen is maandagmiddag door de politie aangehouden voor bedreiging en vernieling. De jongen had die middag bedreigingen aan zijn moeder geuit en een aantal dingen in huis, in de Margrietstraat, vernield. Hierna had hij zijn moeder buitengesloten. De politie kwam en heeft de jongen aangehouden. Aangezien er geen opvangplekken voor de jongen beschikbaar waren voor de avond en nacht werd hij in verzekering gesteld. De jongen zal worden gehoord waarna er vandaag gezocht zal worden door bureau Jeugdzorg naar een plaats voor hem om te gaan wonen.

INBRAAK IN TANKSTATION

WESTMAAS - In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in het tankstation aan de Smidsweg. Rond 05.00 uur brak men in door een ruit aan de achterzijde van het pand te vernielen. Men is niet in de shop geweest. Wat er precies is weggenomen is nog niet duidelijk.