Pijnacker-Nootdorp


datum 24 november 2008

Bedrijvenpark Ruyven gecertificeerd!

Op 24 november 2008 vindt de uitreiking plaats van het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen en vindt de ondertekening plaats van het convenant voor het bedrijvenpark Ruyven.

De gemeente werkt samen met politie, brandweer, ondernemers en de parkmanagement organisatie aan een veiliger bedrijventerrein. Alle partijen hebben gezamenlijk een veiligheidsplan opgesteld en een plan van aanpak. Met de ondertekening van het convenant verplichten de deelnemers zich dit plan van aanpak uit te voeren.

Inmiddels is het plan van aanpak goedgekeurd door het KIWA, een internationaal opererend kwaliteitszorgbedrijf dat organisaties terzijde staat bij complete certificatietrajecten. Het plan omvat een planning en eind 2009 komen de convenant-partijen weer bij elkaar om te bepalen of de voorgenomen werkzaamheden zijn uitgevoerd en wat de effecten zijn. Het convenant garandeert daarmee dat alle partijen gericht blijven werken aan een veilig bedrijventerrein.

Uitnodiging voor de pers
Voor de ondertekening van het convenant zijn de volgende partijen uitgenodigd:
- de burgemeester, de heer R. Buddenberg
- de commandant van de brandweer, L.F. Groenwegen
- de bureauchef van politie Pijnacker-Nootdorp, de heer M. van den Bosch
- namens de coöperatie Bedrijvenpark Ruyven de heer G.G. Foster

Graag nodigen wij u uit bij deze ondertekening aanwezig te zijn. De uitreiking van het certificaat en ondertekening convenant vindt om 16.00 uur plaats in het distributiecentrum van AH, Laan van Ruyven 1 op het bedrijventerrein Ruyven (Delfgauw)