Gemeente Putten

Oproep aan alle Puttenaren: Ontwerp kunst voor op de rotonde

Het college van burgemeester en wethouders roept Puttenaren op om ideeën uit te werken voor kunst op de rotonde
Voorthuizerstraat/Harderwijkerstraat/Verlengde Dorpstraat/Postweg. Het kunstwerk dient eind april 2009 geplaatst te worden. Het kunstwerk dient een relatie met de gemeente Putten en of haar inwoners te hebben. Omdat het kunstwerk op een rotonde geplaatst wordt, zijn hier randvoorwaarden aan verbonden in verband met de veiligheid voor het verkeer. Deze randvoorwaarden en een tekening met maatvoering kunt u opvragen bij de gemeente Putten, mevrouw Y. Troost, telefoon 359643.

Voor het realiseren (zoals honorarium kunstenaar en de kosten van materiaal) en plaatsen (zoals plaatsen fundatie en afwerking) van het kunstwerk is een budget beschikbaar van ⬠10.000,00 excl. BTW. Elk idee dient daarom voorzien te zijn van een begroting waarin o.a. bovengenoemde punten zijn opgenomen.

De ideeën dienen uiterlijk 5 december 2008 te zijn aangeboden aan de gemeente Putten, t.a.v. mevrouw Y. Troost, Postbus 400, 3880 AK in Putten. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Troost, telefoon 0341-359643.

De ideeën worden beoordeeld door de Puttense Adviescommissie Kunst (PAK). Zij maakt haar keuze kenbaar aan het college van burgemeester en wethouders.

---