Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 25-11-2008

Politie handen vol aan ongevallen en valpartijen door gladheid

TILBURG: De politie Midden en West Brabant heeft dinsdagmorgen veel werk gehad aan het afhandelen van verkeersongevallen en valpartijen, veroorzaakt door plaatselijk zeer gladde wegen, fietspaden en stoepen. Naar schatting kwamen er bij de Gemeenschappelijke Meldkamer (GMK) in Tilburg tussen 06.00 en 10.00 uur enkele tientallen meldingen binnen, in diverse gevallen met licht letsel. Er waren ook veel meldingen van fietsers en voetgangers die onderuit gingen.

Op de rijksweg A16 bij Prinsenbeek reed rond 06.30 uur een bestelbus tussen twee vrachtwagens. De auto raakte in een slip, draaide 180 graden en botste op een geluidswal. In het busje, dat werd bestuurd door een 50-jarige man uit Monster, zaten in totaal vijf personen. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk wat hen mankeert.

Een 29-jarige automobilist uit Oisterwijk raakte kort na 07.00 uur van de weg op de Oirschotsebaan in Oisterwijk en knalde tegen een boom. Hij zat enige tijd bekneld, maar was wel aanspreekbaar. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het was ter plaatse spiegelglad.

De politie kwam ook ter plaatse na een ongeval in Almerk rond 08.45 uur. Daar schoof een 28-jarige automobiliste uit Hank schoof op de Duijlweg van de weg en belandde met haar auto op zijn kop in een sloot. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht; haar auto is getakeld.

Slapende man kan zich niet legitimeren

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen op de Rijksweg de A27
Galgeveld een 38-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Surveillerende agenten troffen hem slapend aan in een personenauto op een
parkeerplaats. Tijdens controle kon hij zich niet legitimeren. Om zijn identiteit te kunnen vast stellen namen de agenten hem mee naar het bureau. Daar bleek dat de man tijdens de controle een valse
geboortedatum en adres had opgegeven. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Bewoner mishandeld medebewoner

DONGEN - De politie heeft gisteravond even na 23.00 uur in het asielzoekerscentrum aan de Schoolstraat een 29-jarige bewoner
aangehouden voor mishandeling. Gewaarschuwde agenten namen poolshoogte na een ontvangen melding van een mishandeling. Ter plaatse vertelde het slachtoffer door een 31-jarige medebewoner geschopt en geslagen te zijn. Aanleiding tot de mishandeling was het wel of niet uitvoeren van huishoudelijke klussen. Het slachtoffer liep enkele schaafwonden op.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 25-11-2008 14:25 | © Regio Midden en West Brabant |