Politie Noord-Holland-Noord

Berichten van dinsdag 25 november

Alkmaar, 25-11-2008 o 14.30 uur

Aanhouding voor bedreiging

Alkmaar, maandag 24 november

Een 45-jarige man uit Koedijk werd maandagavond rond 20.00 uur aangehouden in zijn woning. Hij had eerder de vriend van zijn ex-vrouw bedreigd voor hun woning in Alkmaar. De verdachte schopte meerdere malen tegen de voordeur. Deze raakte hierdoor ontzet. De politie werd gebeld en deze hield de verdachte in zijn woning aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau aan het Mallegatsplein.

Auto-inbreker aangehouden

Hoorn, dinsdag 25 november

Een 33-jarige man uit Hoorn werd dinsdagochtend rond 03.25 uur aangehouden. Door een getuige was gezien dat de man op de Messing een raampje van een auto had ingeslagen. De getuige belde de politie en gaf het signalement van de dader door. Er werd een zoekslag gemaakt. de man werd uiteindelijk hard fietsend aangetroffen bij het fietstunneltje bij de Amstelweg/Dorpel. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Scooterrijdster gewond

Alkmaar, maandag 24 november

Een 18-jarige scooterrijdster uit Alkmaar raakte maandagavond rond 18.25 uur gewond op de Drechterwaard. Door onbekende oorzaak kwam de scooterrijdster op de stoep terecht en reed tegen een boom. Hierbij viel zij over haar scooter heen op de grond. Zij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel.

Bromfietser gewond (1)

Stompetoren, dinsdag 25 november

Een 42-jarige bromfietser uit Alkmaar brak dinsdagochtend rond 08.30 uur zijn schouder op de Noordervaart. De man schrok van een automobilist die het kruispunt Noordervaart/Zuidervaart overstak. De bromfietser remde en viel op de grond. Hij brak hierbij zijn rechterschouder.

Bromfietser gewond (2)

Hoogkarspel, dinsdag 25 november

Een 33-jarige bromfietser uit Bovenkarspel brak dinsdagochtend rond 06.40 uur zijn been op de Westerwijzend. De man gleed door een glad wegdek onderuit. Bij zijn val brak hij zijn onderbeen.

Bromfietser gewond (3)

Wognum, maandag 24 november

Een 23-jarige bromfietsster uit Enkhuizen raakte maandagavond rond 17.30 uur gewond op de Kerkstraat. De vrouw was tegen een paaltje aangereden. De paaltjes geven hier een wegversmalling aan. De bromfiets van de vrouw raakte door de klap total loss. De bromfietsster had een snee boven haar oor en had last van haar been. Zij werd voor onderzoek meegenomen naar het Westfries Gasthuis.