Politie Gelderland-Zuid

Gladheid in de regio

Regio Gelderland-Zuid, 25-11-2008 o Door de slechte weersomstandigheden vonden maandagnacht en dinsdagochtend in de regio Gelderland-Zuid verschillende verkeersongevallen plaats.

Vuren

Omstreeks 04.00 uur reed een 33-jarige vrouw uit Deil, komende uit de richting van verkeersplein Deil, over de A15. Omdat het wegdek glad was gleed de auto van de weg en belandde op de linkerzijkant in de sloot. De 33-jarige kon zelf uit de auto komen. Zij klaagde over nek- en hoofdpijn en is per ambulance overgebracht naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem.

Dinsdagochtend reed een 22-jarige inwoner uit Giessenburg over de Leuvense Kweldijk, komende uit de richting van Zeiving. Door de gladheid raakte hij de macht over zijn stuur kwijt. Hierdoor botste hij tegen een boom in de linkerberm. De 22-jarige raakte hierdoor gewond en werd overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

Heukelum

Om 06.00 uur kwam een auto met drie inzittenden op de N848 door gladheid in een slip terecht. De auto gleed vervolgens door de berm en kwam op zijn kop in de sloot. De drie inzittenden werden met behulp van omstanders uit het voertuig gehaald. De bestuurder, leeftijd en woonplaats nog onbekend, is in zorgwekkende toestand overgebracht naar het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. De twee andere inzittenden zijn voor onderzoek naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem overgebracht.

Wijchen

In de vroege ochtend reed een 33-jarige Nijmeegse over de A326, komende uit de richting Nijmegen. Door het gladde wegdek raakte de vrouw in een slip en kwam met de auto in de berm en uiteindelijk in een droogstaande sloot tot stilstand. De bestuurster klaagde over pijn in haar nek en is voor onderzoek naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen overgebracht.

Echteld

In de nacht van maandag op dinsdag reed een 48-jarige Tielenaar over de Medelsestraat. Door ijzel op het wegdek raakte de auto uit de bocht en kwam tegen een boom tot stilstand. De man is met nek- en rugklachten overgebracht naar het Rivierenland ziekenhuis in Tiel.(03)

Laatst gewijzigd 25-11-2008 15:48 | © Regio Gelderland-Zuid |