AutoRai

Daihatsu als enige automerk genomineerd voor de FD Gazelle Award 2008

(11/25/2008)
De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Als criteria voor de prijs gelden een omzetgroei van minimaal 20% in de jaren 2005 tot en met 2007 en een positief bedrijfsresultaat over het laatste jaar.

Met een omzetgroei van 64% in 2006 en 22% in 2007 is Daihatsu Holland het enige automerk in Nederland wat genomineerd is voor de Gouden Gazelle 2008.

Op dinsdag 18 november is de nominatie met oorkonde door het financiële dagblad uitgereikt aan Daihatsu Holland in de âomzetcategorie grootâ tijdens een bijeenkomst in het Provinciehuis te Utrecht.

PR Manager Frank van Gool ziet de nominatie als een bekroning op het gevoerde marketingbeleid van de afgelopen jaren en een bevestiging dat de fabriek met de productie van zeer zuinige autoâs een goede keuze heeft gemaakt voor de toekomst. De prijs is voor alle medewerkers van Daihatsu Holland en Daihatsu dealers een groot compliment.

Daihatsu staat met maar liefst 3 modellen in de top 10 van de aanbevelingslijst van de ANWB en het WNF met de meest zuinige modellen. Ook alle overheidsplannen voor de komende jaren om de verkoop van zuinige en schone autoâs te bevorderen zullen dus hun uitwerking niet missen op de toekomstige verkopen van Daihatsu in Nederland.