KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond

25-11-2008

Algemene ledenvergadering van 22 november

Onder ruime belangstelling vond op zaterdag 22 november in Bunnik de jaarlijkse algemene ledenvergadering van het Watersportverbond plaats. Op deze vergadering werden de jaarplannen van 2009 met de daaraan gekoppelde begroting en contributie gepresenteerd en vervolgens geaccordeerd door de leden. Duidelijk werd toegelicht dat in 2009 extra aandacht zal worden gegeven aan de punten ledenwerving, groei van het Watersportverbond, het verbeteren van de infrastructuur van de verenigingen en aan het verder optimaliseren van de communicatie.

Naast een terugblik op de vele activiteiten in het afgelopen jaar werd de vergadering ook ingelicht over zaken die op dit ogenblik spelen zoals het constructief overleg met een vertegenwoordiging van de catamaranzeilers in Nederland, het komende lozingverbod, de
vennootschapsbelasting en de plannen van het toekomstig nationale trainingscentrum in Scheveningen.

Bestuurswisselingen

Rob Labadie is afgetreden als penningmeester en opgevolgd door Bert Slob. Kees Jurgens (bestuurslid Jeugd & Opleidingen) en Pieter Keijzer (bestuurslid Topsport) zijn eveneens afgetreden, naar opvolgers wordt nog gezocht. Allen zijn uitgebreid door de voorzitter, Hugo Snoekc bedankt voor hun geweldige inzet om het Watersportverbond weer op koers te krijgen en voor de mooie resultaten die gehaald zijn.

Coaches bedankt

Voorts werden de coaches van de succesvolle Olympische zeilploeg in het zonnetje gezet. De coaches Maurice Paardekooper, Jacco Koops, bondscoach Jaap Zielhuis en teammanager Hessel Evertse zijn uitgebreid bedankt voor hun uitzonderlijke inzet. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het behalen van de twee zilveren Olympische medailles.