Gemeente Helden

Ondertekening overeenkomsten Kerkeböske en Streekmuseum

Op dinsdag 25 november 2008 begroette burgemeester Vestjens de leden van het dagelijks bestuur van de Stichting Gemeenschapshuis Helden-dorp en van de Stichting Streekmuseum ´t Land van Peel en Maas. Aanleiding voor hun bezoek was de ondertekening van enkele overeenkomsten. Allereerst de ondertekening van een huurovereenkomst en van een raamovereenkomst met de gemeente over de exploitatie en het gebruik van enkele gemeenschappelijke ruimten door de Stichting Gemeenschapshuis Helden-dorp, waaronder de grote foyer. En vervolgens de ondertekening van een huurovereenkomst met de gemeente voor het gebruik van het nieuwe Streekmuseum ´t Land van Peel en Maas.

Burgemeester Vestjens prees de onderlinge samenwerking tussen gemeenschapshuis Kerkeböske, VVV Helden en het Streekmuseum. Tevens sprak hij zijn grote waardering uit voor de inzet van alle vrijwilligers bij de bouw en exploitatie van de nieuwe multifunctionele accommodatie.

Met de ondertekening van de overeenkomsten is dit bijzondere project nagenoeg afgerond. Er resteren nog enkele nazorgpunten en de officiële opening van het Streekmuseum in het weekend van 20 en 21 december 2008.

OVK gemeenschapshuis: De ondertekening van de overeenkomsten met het dagelijks bestuur van de Stichting Gemeenschapshuis Helden-dorp. Van links naar rechts: Bert van Dijk, burgemeester Vestjens, Cees van Looijen en Jan Muysenberg.

OVK streekmuseum: De ondertekening van de overeenkomst met het dagelijks bestuur van de Stichting Streekmuseum ´t Land van Peel en Maas. Van links naar rechts: Ton Leenders, burgemeester Vestjens, Piet Schinck en Math Ghielen.


1-12-2008 14:46