Ingezonden persbericht


Persbericht

Elliot Minor met support Davenport in 013

Elliot Minor (voorheen The Academy, niet te verwarren met de Amerikaanse band The Academy Is.) is een groep uit het Britse York. Vier gepassioneerde muzikanten, te weten zanger/gitarist Alex Davies, zanger/gitarist Ed Minton, drummer Dan Hetherton, keyboarder Ali Paul en bassist Ed 'Teddy' Hetherton, die hun liefde voor onder meer Muse, Something Corporate, Jack's Mannequin, The Used, The All-American Rejects, Queen, The Beach Boys en Fairground Attraction op een authenthieke wijze interpreteren. De meeste groepsleden hebben een klassieke opleiding en die bagage krijgt absolute meerwaarde in het repertoire van Elliot Minor. In Groot-Brittannië kon de band al een paar hits op haar conto boeken en in de emopopscene genieten 'Parallel Worlds', 'Jessica', 'The White One Is Evil' en 'Still Figuring Out' grote faam. Absolute plichtkost voor fans van Panic At The Disco, Simple Plan maar ook de doorsnee (en ervaren) popfan zal de volvette nummers van Elliot Minor bekoren.

Er zijn bands die jarenlang blijven ploeteren, liedje na liedje, al hun emoties in de nummers leggen en het hele land door gaan spelend en wachtend tot iemand ze oppikt. Maar er zijn ook bands die opeens uit het niets opduiken, gevormd en klaar om ons te laten zien dat we eigenlijk gewoon van rock and roll houden. Davenport is aan land en het is tijd dat je weer herinnerd wordt aan je eerste rillingen die je had bij vette muziek. De perfecte mix tussen modern, fris, positief en krachtig maakt het dat je Davenport in het rockgenre zal herinneren als goed nieuws! Davenport is klaar om als een wervelwind over de wereld te razen. Voor fans van oa Paramore en Simple Plan.

URL: www.myspace.com/elliotminor | www.myspace.com/davenportyeah

Elliot Minor | dinsdag 25 november 2008 | aanvang 21.00 | zaal open 20.00 | entree E 10,00 | Servicekosten E 2,15 | Kleine Zaal

013 popcentrum, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl | http://www.013.nl/event/2498_elliot_minor