Ingezonden persbericht


P E R S B R I C H T 24 november 2008 Inzake Fairytailicious, Pabo Babe 2008 verkiezing

Onderwerp: Pabo Babe Promotour 2008

Met de Pabo-Babes op Promo-Tour!

Datum: Dinsdag 25 november
Deelnemers: De 65 geselecteerde deelneemsters + promotieteam Route: Utrecht(Jaarbeurs)- Hilversumm - Amsterdam(Dam) - Rotterdam(Lijnbaan) Eindbestemming: ± 15.30 uur, Outland, Rotterdam Activiteit: Op de diverse locaties werven de deelneemsters publieksstemmen Doel: Eventpromotie
Websites: www.pabo.nl/babe2008 - www.fairytalicious.nl

Ter ondersteuning van het event Pabo Babe 2008 verkiezing, organiseert Pabo BV op dinsdag 25 november een promotour, waarbij de 65 geselecteerde kanshebsters gelegenheid krijgen om bij het publiek stemmen te werven.

Aan boord van de luxe touringcar, die van Utrecht via Hilversum en Amsterdam naar Rotterdam zal rijden, zijn verder een promotieteam, publiciteitsmedewerkers en de countrymanager Nederland van Pabo BV aanwezig.

De deelneemsters zullen in de gelegenheid gesteld worden op verschillende drukbezochte locaties onder het publiek stemmen te werven, voor hun deelname aan de Pabo-Babe-verkiezing. Hoe de dames dit doen, daarin worden zij volledig vrij gelaten!

Ook zullen er onderweg flyers worden uitgedeeld, waarmee het publiek een GRATIS toegangskaart voor de eindparty in Outland Rotterdam kan winnen.

Wilt u vooraf afspraken maken voor interviews, photoshoots of (gedeeltelijk) meereizen met de Promo-Tour, bel dan even met onze manager publicity, Dennis Castel, zie onderstaand telefoonnummer. Hij helpt u graag verder!

P.S: Nagekomen bericht!
Zoals u wellicht via andere kanalen al heeft vernomen, heeft Mevrouw Lieke van Lexmond zich tot onze grote spijt als geëerd jurylid voor onze Pabo-Babe-verkiezing teruggetrokken. Haar manager liet ons j.l. dinsdag weten dat Lieke op het geplande tijdstip onverwacht bij onvoorziene weekendavondopnames voor GTST aanwezig moet zijn. Gelukkig waren wij snel over onze teleurstelling heen, want in haar plaats vonden wij niemand minder dan Rebecca Loos bereid deze taak op zich te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat Rebecca (Mediacelebrity, ex-topmodel, ex-minnares David Beckham) met een ervaren en geoefende blik zal kunnen beoordelen wie van de deelneemsters de beste looks heeft om Pabo Babe 2008 te worden! Vanaf deze plek daarom alvast: Rebecca, helemaal top! VOOR DE REDACTIE NIET VOOR PUBLICTIE

Contact opnemen om mee te reizen en/of telefonisch contact vandaag of op de dag zelf kan via onderstaande contact gegevens.

Met vriendelijke groet,

Dennis Castel
PR Manager
------------------------------------
PABO BV
Walsoordensestraat 70
4588 KD Walsoorden

T: 0114 68 78 90
F: 0114 68 78 88
M: 06 163 326 61
E: denniscastel@pabo.nl