Datum: 25 november 2008

Noordwijk Aanrijding tussen vier auto's Maandag 24 november vond op de Beeklaan om 17.15 uur een aanrijding plaats tussen vier personenauto's. Een 83 jarige automobilist uit Katwijk reed over de Beeklaan vanuit de Oude Zeeweg. Hij zag te laat dat het verkeer voor hem stil stond voor het rode verkeerslicht en reed tegen de achterste auto. Hierna reed deze auto tegen het voertuig daarvoor en schoot vervolgens op de andere weghelft. Daar kwam de automobiliste in aanrijding met een tegemoetkomende auto. De Katwijker liep een gebroken neus op en werd overgebracht naar het LUMC.

Oegstgeest Aanrijding tussen veegmachine en fietsster Op de kruising Endegeesterlaan met het Wilhelminapark ontstond maandag 24 november even na 13.30 uur een aanrijding tussen een veegmachine en een fietsster. Het is nog onduidelijk hoe de aanrijding kon gebeuren. Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van de veegmachine op de Endegeesterlaan wilde keren. De fietsster, een 36 jarige Oegstgeestse, werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Alphen aan Rijn Doorrijden na aanrijding Een nog onbekende automobilist is maandag 24 november na een aanrijding met een 13 jarige fietsster uit Alphen aan den Rijn doorgereden. Het meisje fietste over de Meteoorlaan bij de kruising richting de Sterrenlaan. De auto raakte het achterwiel van de fiets op het moment dat de Alphense overstak. De Alphense raakte uit balans en viel een stukje verder op de straat met haar hoofd tegen een lantaarnpaal. De auto reed verder richting het ziekenhuis. Het is niet duidelijk of de bestuurder of bestuurster de aanrijding heeft gemerkt.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --