Ingezonden persbericht


Perry Sport lanceert Sporteve.nl in samenwerking met Netivity

Zwolle, 25 november 2008- - Perry Sport heeft onlangs de nieuwe website voor haar nieuwe winkelconcept Sport+eve gelanceerd. Sport+eve speelt in op de sportieve behoeften van vrouwen. Alle accessoires die vrouwen nodig hebben bij het uitvoeren van hun sport zijn op Sporteve.nl te vinden. Netivity heeft de nieuwe website www.sporteve.nl gebouwd. Perry Sport en Netivity hebben samen nieuwe software ontwikkeld en deze site is de eerste waar de nieuwe software wordt gebruikt.

Het concept Sport+eve is twee jaar geleden ontstaan. Dat is uitgewerkt tot wat het nu is. Vervolgens moest op zoek worden gegaan naar winkels die bij deze nieuwe lijn passen. Dat is gelukt in Nijmegen en Haarlem. In deze tijd is het onmogelijk om een nieuw winkelconcept te lanceren zonder een website. Voor dat deel van het concept is Netivity ingeschakeld.

Voor de Sporteve.nl site is de nieuwe software in gebruik genomen. Vanwege de continue groei van Perry Sport is de nieuwe software samen met Netivity ontwikkeld zodat de software in de toekomst ook voor de andere sites kan worden gebruikt. Bas van der Krogt, E-commerce manager bij Perry Sport: "Wat een mooi voorbeeld van de nieuwe software is, is de technische koppeling tussen de database en de flashanimatie. Op de nieuwe site kun je 'poppen' telkens een andere outfit aandoen. Op die manier ziet de klant nog duidelijker wat ze koopt."

Sport+eve staat een grootse toekomst te wachten. Er bestaan plannen om op den duur naar het buitenland te gaan. "De site is zo gebouwd, dat het straks ook in andere talen kan verschijnen. In Nederland is het pittig om geschikte locaties voor Sport+eve te vinden. We zijn van plan om ongeveer vijftien winkels te openen. Maar in het buitenland, zoals in Berlijn of Parijs, zijn de mogelijkheden talrijker. Maar nu is eerst Nederland aan de beurt", besluit Van der Krogt

Dick Hammer, directeur Netivity: "In januari zijn we begonnen met de ontwikkeling van het design van de site. In de zomer kon de daadwerkelijke bouw plaatsvinden. En begin november is de site geactiveerd. Qua tijdsbestek is het allemaal prima verlopen. De uitdaging lag voor ons in de nieuwe software. Dat is uiteindelijk een mooi resultaat geworden!"

Contactgegevens Netivity:
Netivity
Punterweg 10
8042 PB Zwolle
+31 38 580 1000
info@netivity.nl
www.netivity.nl

Over Perry Sport
De geschiedenis van Perry gaat terug tot 1866, toen de eerste winkel werd geopend in Amsterdam. Met meer dan 44 winkels en circa 800 medewerkers is Perry Sport al jaren nummer één voor sport en outdoor. Perry wil mensen intensiever in beweging brengen, zowel op sportief gebied als in de persoonlijke ontwikkeling, omdat men meer van het leven geniet als je het beste uit jezelf haalt!!

Over Netivity
Netivity Consultancy & Internet Services is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1999 bestaat. We hebben een team van specialisten op verschillende gebieden. Netivity Consultancy & Internet Services biedt betrouwbare en innovatieve Internetoplossingen. Hierin zijn verschillende opties mogelijk, denk bijvoorbeeld aan websites, webshops en digitale nieuwsbrieven. Wij richten ons op de wensen van onze klanten. Onze oplossingen staan bekend als erg gebruiksvriendelijk. Meer informatie over Netivity Consultancy & Internet Services: www.netivity.nl


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Suzanne Weuring / Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: netivity@influx-pr.com Pb0508