Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Exact Synergy Seminar CRM een groot succes

Alphen a/d Rijn, 24 november 2008, Op 18 november 2008 organiseerde De Computerwacht voor zo'n 60 klanten en relaties in het MKB een middagseminar waarbij CRM (Customer Relation Management) centraal stond. Topspreker André Hagelen presenteerde in Avifauna op een boeiende wijze de basisprincipes voor omzetgroei en hoe CRM daar aan kan bijdragen. Business Manager Derrek Eveleens van de Computerwacht liet zien hoe deze basisprincipes ingevuld worden met Exact Synergy als gereedschap. Hierna kon men daadwerkelijk de demo's bekijken en onder het genot van een borrel netwerken.

"Ik verdiep me al lange tijd in succesvolle bedrijven. Wat maakt het ene bedrijf succesvol, terwijl de ander ploetert om te overleven? Waarom weet de één voortdurend te groeien, terwijl de ander stilstaat? Een kwestie van geluk? Mijn conclusie: succesvolle bedrijven maken bewust of onbewust gebruik van een aantal disciplines die ze structureel doorvoeren", volgens André Hagelen.

Basisprincipes
De disciplines van succesvolle bedrijven heeft André vertaald naar de '7 basisprincipes voor forse omzetgroei':


1. "Goed" is de grootste vijand van "beter"
2. Bepaal uw Top 20% doelgroep

3. Word wereldberoemd bij uw Top 20% doelgroep
4. Benut het omzetpotentieel van uw huidige klanten
5. Splits acquisitie van account management
6. Zorg voor verkoopritme

7. Zorg voor een ijzersterke propositie

Exact e-Synergy CRM
Exact Synergy CRM is het platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed wordt ingezet. Exact Synergy CRM integreert informatiestromen en geeft medewerkers in organisaties houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken en presteren. Exact Synergy CRM helpt u daadwerkelijk bij het binden en vinden van klanten.

Heeft u het seminar gemist?
U kunt de hand out en het boekje van André Hagelen bij De Computerwacht aanvragen. Via Derrek Eveleens
Tel.: 0172 - 235 835
Mail: d.eveleens@computerwacht.nl

---------------------------------------Einde Persbericht------------------------------------------------------------------

Ingezonden persbericht