Ingezonden persbericht



PERSBERICHT Alblasserdam, 25 november 2008

Aandeelhouder Mondial Movers helpt tv-programma Ik Vertrek Mondial Waaijenberg Verhuizers verleent medewerking aan TROS-programma over emigratie

Eén van de aandeelhouders van Mondial Movers, Mondial Waaijenberg Verhuizers, heeft haar medewerking verleend aan de TROS-serie 'Ik vertrek'. Dick en Ineke Sluijmers-Hertogh, die naar Zuidoost-Azië emigreerden, hadden hun inboedel bij het Edese verhuisbedrijf in opslag.

Het verhaal van familie Sluijmers-Hertogh die naar Maleisië emigreert, is op 4 december om 21.30 uur te zien op Nederland 1. In het TROS-programma Ik Vertrek worden Nederlanders gevolgd die om uiteenlopende redenen naar het buitenland (gaan) verhuizen.

De redactie van het tv-programma kreeg daarbij ook hulp van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Via het verhuisbedrijf kwam de redactie de familie op het spoor. Ook heeft het verhuisbedrijf er voor gezorgd dat de inboedel veilig in Maleisië is aangekomen. Het is overigens niet de eerste keer dat het verhuisbedrijf meewerkt aan het tv-programma: al zo'n tien keer eerder kregen de redacteuren hulp van het Gelderse verhuisteam van directeur Jan van Santen.

Mondial Waaijenberg Verhuizers is onderdeel van de Mondial Waaijenberg Groep, een groep professionele verhuisbedrijven met vestigingen in Assen, Delfzijl, Ede, Groningen en Kolham. De verhuisgroep houdt zich bezig met particuliere verhuizingen over heel de wereld, bedrijfs- en kantoorverhuizingen, industriële relocaties, logistiek management en de opslag van archieven en inboedels. De Mondial Waaijenberg Groep is gespecialiseerd in overzeeverhuizingen en internationale verhuizingen, bedrijfs- en kantoorverhuizingen. De Mondial Waaijenberg Groep is ook aandeelhouder in Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Foto: Mondial Waaijenberg Verhuizers verleende haar medewerking aan tv-programma Ik vertrek. Foto: Mondial Waaijenberg Verhuizers. Bijlage: Factsheet Mondial Waaijenberg Groep.

|