Ingezonden persbericht


Nu bij Tele2 TV: Hyven met je vrienden! Hyves TV genomineerd voor Van Speijk innovatieprijs 2008

Amsterdam, 25 november 2008. Communicatiebedrijf Tele2 lanceert Hyves op televisie. Vanaf vandaag kunnen consumenten via Tele2 hun Hyves profiel raadplegen en foto's, films en krabbels van vrienden eenvoudig op tv bekijken. Inloggen op Hyves TV gaat makkelijk met de afstandsbediening. Hyves TV is genomineerd voor de Van Speijk innovatieprijs 2008. De Van Speijk Prijs is de prijs voor grensverleggende innovaties waarmee communicatiebedrijven hun dienstverlening verbeteren, of de spelregels veranderen.

Raymond Spanjar, medeoprichter van Hyves verklaart: "We willen Hyves in verschillende contexten aanbieden zodat Hyvers hun vrienden altijd bij de hand hebben en makkelijk content kunnen delen. TV is voor velen nog steeds de grootste tijdsbesteding, dus we zijn erg blij met deze eerste stap van integratie van TV en Hyves."

"Tele2 wil op het gebied van interactieve TV graag voorop lopen en met Hyves is Tele2 de eerste landelijke TV-operator die de populairste netwerksite van Nederland, Hyves, naar TV brengt," aldus Hans Broekhuis, Director TV Marketing en Content van Tele2. "Tele2 heeft al andere succesvolle internetconcepten als vk.tv van Volkskrant, abnamro.tv en Grolschmusic.nl naar de tv gebracht en verwacht dat de integratie van internet en televisie een grotere vlucht zal nemen."


- EINDE -

Contact
Tele2
Remco Meerstra
Corporate Reputation Executive
T: +31 (0) 20 750 1804
E: remco.meerstra@tele2.com

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt consumenten, de zakelijke en de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt spraak-, data- en internet- en tv-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.


---- --