Ingezonden persbericht


Printer.com helpt Sinterklaas de juiste printer te kiezen

Populaire printer fabrikanten verhogen hun cartridge prijzen voor de feestdagen

Amsterdam, 24 november 2008 ­ Printer.com, de enige onafhankelijk printer vergelijkingssite, heeft onlangs het Sinterklaas heel gemakkelijk gemaakt om de juiste printer te kiezen. In voorgaande jaren was de aanschafprijs van de printer het belangrijkste criterium. Echter met de recente lancering van Printer.com kan de Sint nu ook zien wat de cartridge kosten zijn over een periode van 5 jaar. Hieruit blijkt dat de goedkoopste printers later nog wel eens duur willen uitpakken als de inkt cartridges vervangen moeten worden. Temeer omdat HP, Epson, Lexmark en Xerox hun cartridge prijzen onlangs met 5-8% hebben verhoogd! En dat wil de Sint toch niemand in de schoenen schuiven. All-in-one kleuren inktjet printers zijn de meest populaire printers voor thuisgebruik. Afhankelijk van hoeveel er wordt geprint heeft de Sint op Printer.com zijn keuzelijst gemaakt De top 3 voor Sinterklaas ziet er dan ook als volgt uit: http://webmail.bartmossink.nl:8080/_users/printer.com/pers/_tem

Over Printer.com
www.printer.com is de printervergelijkingssite die printers niet alleen vergelijkt op basis van eigenschappen of aanschafprijs, maar vooral ook op verbruikskosten. De site richt zich op zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Zij kunnen in 20 seconden bepalen of hun huidige printer wel de juiste is en of het niet verstandiger is om een andere printer te kopen.

Kijk voor meer informatie op: www.printer.com

Genoemde percentages in het persbericht zijn gebaseerd op gemiddelde dagprijzen van cartridges en printer op 24 november 2008 en een normale verdeling van het aantal zwart- en kleurenafdrukken. Prijzen zijn aan verandering onderhevig.

Contactpersoon voor de pers:
Klaas Klunder ­ 06 34 73 55 63
pers@printer.com