Ingezonden persbericht


Winnaars 3Com Partner Awards bekend
Vijf partners vielen in de prijzen door uitstekende positionering 3Com-producten

Maarssen, 25 november 2008 - 3Com maakte op 20 november 2008 tijdens de 3Com Update-partnerbijeenkomst de winnaars van de 3Com Partner Awards bekend. 3Com reikt deze awards jaarlijks uit aan partners die 3Com-producten uitstekend weten te positioneren en hier aantoonbare resultaten mee behalen. Bart Ankoné, directeur 3Com Benelux: "3Com hecht veel belang aan zijn trouwe partners. Als dank voor hun inzet en betrokkenheid zetten wij ze graag in het zonnetje."

Voorafgaand aan de award-uitreiking kregen de partners de gelegenheid om in gesprek te gaan met David Law, voorzitter van het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), en met Mike Ansley, Vice-President en General Manager 3Com EMEA. Ook kregen ze een update over de nieuwste producten van en ontwikkelingen bij 3Com.

De winnaars van de 3Com Partner Awards

Wireless Partner of the Year 2008/2009 Switch Automatisering Service Partner of the Year 2008/2009 Fujitsu Services IP Telephony Partner of the Year 2008/2009 A2 Networks LAN Partner of the Year 2008/2009 Switch Automatisering Distribution Partner of the Year 2008/2009 Ingram Micro Runner Up Partner of the Year 2008/2009 GTI

3Com-partner Switch Automatisering viel dus twee keer in de prijzen. Eric Vredeveldt, Manager Operations bij Switch: "We hebben bij Switch hard gewerkt om een full-service leverancier voor onze klanten te zijn en te blijven. Draadloze oplossingen spelen daarin een steeds essentiëler rol. Wij zien een toenemende vraag naar flexibele werkplekken en gebruik van laptops. Met het portfolio van 3Com kunnen we ook op het gebied van Wireless een volledig pakket aanbieden en aan deze vraag voldoen. Wij zijn dan ook zeer opgetogen dat wij het harde werken van al onze medewerkers voor het tweede achtereenvolgende jaar beloond zien met twee awards van 3Com."

Ad van der Aa, directeur van A² Networks, is zeer content met de award voor IP Telephony Partner of the Year 2008/2009: "A² Networks richt zich puur en alleen op netwerken. We bestaan al sinds 1992, maar sinds 2000 hebben wij ervoor gekozen om ons te concentreren op IP-oplossingen binnen gebouwen. Denk hierbij aan VoIP-oplossingen, camerabeveiliging, Ethernet, wireless oplossingen en toegangsbeheer. Van bekabeling tot en met alle appliances. Wij kiezen er bewust voor om vanuit een onafhankelijke positie IP-oplossingen te leveren. Dat 3Com ons dit jaar voor de tweede maal heeft gekozen tot IP Telephony Partner, bevestigt onze strategie. We zijn ervan overtuigd dat we ook volgend jaar de Award zullen winnen. Driemaal is scheepsrecht. Het VoIP-platform van 3Com is zeer betrouwbaar. Het is een kwestie van installeren en daarna werkt het probleemloos."

"Alle winnende partners zijn stuk voor stuk bedrijven met missie en daadkracht", zegt Guido Kragten, Channel Sales Manager bij 3Com Nederland. "Partners zijn voor ons erg belangrijk. Door middel van het 3Com Focus Partner Programma bieden wij onze partners een platform om zich optimaal te specialiseren. Het zijn tenslotte onze partners die ervoor zorgen dat onze oplossingen op de juiste manier bij klanten worden geïnstalleerd en onderhouden. We waarderen het dan ook zeer als zij net dat stapje extra zetten in het bedienen van hun 3Com-klanten"

Over 3Com Corporation
3Com is een vooraanstaande leverancier van beveiligde, geconvergeerde spraak- en datanetwerkoplossingen voor organisaties van elke omvang. 3Com biedt een brede reeks innovatieve producten, ondersteund door hoogwaardige sales, service en support. 3Com is ook eigenaar van H3C Technologies Co. Limited (H3C), een in China gevestigde leverancier van netwerkproducten. Hiermee beschikt 3Com over een innovatieve en kosteneffectieve divisie voor productontwikkeling en productie, en is de onderneming sterk aanwezig op een van de wereldwijd meest dynamische markten. TippingPoint, de beveiligingsdivisie van 3Com, loopt voorop in de levering van netwerkgeoriënteerde IPS-oplossingen (inbraakpreventiesystemen) die garant staan voor robuuste bescherming van applicaties, infrastructuren en systeem- en netwerkprestaties. Kijk voor meer informatie op www.3com.nl of op www.3com.com/pressbox.



Ingezonden persbericht