Ingezonden persbericht


Kad?n magazine, voor de moderne biculturele Nederlandse vrouw


Met trots presenteren wij u onsmaandelijkse magazine Žkad?nŽ wat vrouw in het Turks betekent. Wij als uitgever van het maandelijkse magazine Platform, welke wij sinds 1999 uitbrengen, hebben enkele maanden geleden besloten om een specifiek magazine voor de Biculturele Nederlandse vrouw uit geven. Uit diverse bronnen en onderzoeken is gebleken dat er een grote vraag is naar een blad die specifiek deze vrouwen aanspreekt en waarmee zij zich kunnen identificeren. Een blad waarin onderwerpen worden behandeld die zij graag zouden willen weten en de interesse naar uit gaat. Deze onderwerpen of themaŽs zijn o.a. cultuur, politiek, wetenswaardigheden, kunst, musea, uitgaan, medisch en nog veel meer. Deze onderwerpen zullen dan ook maandelijks terugkeren.

De doelgroep is de moderne Biculturele Nederlands vrouw tussen de 15 en 60 jaar die woonachtig is in Nederland. Het blad is in het Nederlands en bovendien ook interessant voor Marokkaanstaligen. Deze groepen lezen allen in het Nederlands en het blad kenmerkt zich dan ook door de manier van uitingen die passen bij de opvoeding en de culturele achtergronden van deze moderne biculturele vrouwen.

De oplage is maandelijks 21.000 en in bepaalde periodes zal deze stijgen naar 25.000. Dit laatste zal geschieden op basis van vakantieperiodes en periodes waar feestdagen een rol spelen.

De distributie zal elke 15e van de maand zijn en door vrijwilligers worden verspreidt naar alle locaties waar de doelgroep zich bevindt. Tevens wordt het blad verzonden naar 1500 abonnees evenals naar kapperszaken, huisartsenpraktijken, bibliotheken en instanties.

Wij hopen u door middel van dit schrijven dat u net zo trots als wij zal zijn dat er eindelijk een blad op de markt is die de biculturele Nederlander wel aanspreekt en waarin zij zich kunnen vinden.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kadin
Postbus 9510
1006 GA Amsterdam
Tel : 020 614 53 63
Fax : 020 613 24 23
E-mail : info@kadindergisi.nl


---- --