Ingezonden persbericht


25 november 2008

Nieuwe mijlpaal voor EDPnet:

Gloednieuwe website ondersteunt perfect het EDPnet businessmodel.

Vandaag schrijft EDPnet opnieuw een stukje geschiedenis. Na een intensieve voorbereiding wordt officieel de nieuwe website www.edpnet.be gelanceerd. Als onafhankelijk Internet serviceprovider is EDPnet zich er van bewust dat deze website het middel bij uitstek is om een tweewegcommunicatie te onderhouden met de markt. Er is dan ook niet over één nacht ijs gegaan. De totaal vernieuwde website beantwoordt exact aan wat EDPnet als professionele partner wil betekenen in de internetmarkt.

To the point .

Bij het uitdenken van de nieuwe website werd heel veel aandacht besteed aan een duidelijke boodschap. Bezoekers vinden op de site glasheldere informatie over het uitgebreide aanbod van EDPnet. De transparante stuctuur maakt dat elke individuele bezoeker precies vindt wat hij zoekt. Of het nu gaat over internet, telefonie of andere internetdiensten (hosting, online backup, .), met een paar muisklikken weet men precies wat EDPnet kan aanbieden. Van bij de start wordt ook een duidelijk onderscheid gemaakt tussen particulieren en professionele gebruikers. Hier geldt dat de no-nonsense aanpak van het bedrijf perfect gereflecteerd wordt op de website.

Het oog wil ook wat

Naast de inhoud speelt uiteraard ook de vormgeving een belangrijke rol. Hierbij werd een beroep gedaan op de expertise van het ontwerpbureau Absurd&Madam. De site heeft een aantrekkelijk design dat opnieuw de duidelijkheid en transparantie ondersteunt. Tenslotte is deze site het visitekaartje van de onderneming.

Interactiviteit troef

Een hedendaagse website doet natuurlijk meer dan enkel informatie aanbieden aan bezoekers. Daarom biedt de nieuwe website een grote interactiviteit. Via de module 'my EDPnet' krijgen geregistreerde klanten direct toegang tot een aantal interessante diensten. Zo krijgen EDPnet-klanten informatie over hun lopende abonnementen en services, maar kunnen ze ook snel vragen stellen aan de servicedesk. EDPnet heeft een sterke reputatie op het vlak van service na verkoop en deze reputatie wil ze dan ook op haar site waarmaken.

Deze interactiviteit zal ook op het commerciële vlak verder worden uitgebouwd. Zo zal de online besteltool nog verder geoptimaliseerd worden, zodat bezoekers alle mogelijke producten en diensten in een handomdraai kunnen aanvragen.

Een website in een internationale omgeving

Ondertussen is EDPnet sterk geïnternationaliseerd. De activiteiten worden ook ontplooid in o.a. Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Rusland. Bij het ontwerpen van de nieuwe website werd met deze realiteit rekening gehouden. Zo kan EDPnet in deze landen consistent dezelfde boodschap brengen. Via een 'content management tool' kan EDPnet de site op een flexibele manier onderhouden en dit rekening houdend met de lokale situatie in elk afzonderlijk land.

URL : www.edpnet.be / www.edpnet.com